La transformació digital a les escoles: l’actual era digital | Ofigràfic

La transformació digital a les escoles: l’actual era digital

Els alumnes de les escoles ja són nadius digitals. Des de ben petits, viuen i creixen estant en contacte amb la tecnologia: juguen amb mòbils, tablets, videojocs, etc. Per aquesta raó la dominen perfectament. Les escoles, com a figura essencial en l’educació dels alumnes, han de ser capaces d’adaptar-se a aquest nou entorn per tal de proporcionar-los una experiència d’aprenentatge adaptada als nous temps. Com poden fer-ho? Dient adéu a les pissarres de guix, a les llibretes d’apunts i a les motxilles carregades de llibres: mitjançant la seva transformació digital.

Fer un pas cap a la transformació digital, és una gran oportunitat per a les escoles i centres educatius. Parlem d’una realitat que aporta avantatges per a tots els tipus de perfil de l’escola: alumnat, professorat, administració, direcció, etc.

La transformació digital del centre educatiu permet als alumnes aprendre i participar a l’aula a través d’eines que fan de l’aprenentatge una experiència divertida. Comptar amb solucions tecnològiques com pantalles interactives, projectors, pissarres digitals, tablets, o altres, proporcionen als alumnes una manera actual i diferent de comunicar-se, aprendre i treballar en equip, concorde amb el seu entorn. D’altra banda, també aporta grans beneficis al personal de l’escola, com per exemple una àgil gestió dels documents, el fàcil accés a la informació o l’emmagatzematge segur dels arxius, gràcies a la implementació de solucions tecnològiques com softwares de gestió documental.

Empreses com Ofigràfic, compten amb solucions integrals que gestionen la informació de les escoles en la seva globalitat, com el Digital Learning by Ofigràfic. D’aquesta manera, l’escola, assessorada per professionals, pot implementar les solucions tecnològiques de manera personalitzada en funció de les seves necessitats tecnològiques.

Si el seu centre formatiu o escola està a Barcelona o Tarragona i està interessat en fer un pas cap a la transformació digital contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quins tipus de solucions tecnològiques són més adients pel seu centre educatiu.