2018: l'any de la pantalla interactiva? Coneix les utilitats d'aquestes pissarres digitals i tàctils | Ofigràfic
comprar pantalla interactiva pizarra digital monitor tactil d6510

2018: l’any de la pantalla interactiva? Coneix les utilitats d’aquestes pissarres digitals i tàctils

Moltes empreses gasten milers d’euros (i hores) en reunions ineficients. De fet, hi ha executius que passen prop del 50% del seu temps en reunions. A més, molts d’ells creuen que sovint són trobades massa improductives. De la mateixa manera, les organitzacions no capitalitzen de manera efectiva el coneixement que sorgeix d’aquestes reunions. Encara que es prenguin notes durant el transcurs de la mateixa, part de la informació corre el risc de perdre.

 

Les pantalles interactives, pissarres digitals o monitors tàctils permeten a les empreses retenir i aprofitar, des del minut zero, el coneixement generat en les seves sessions de treball. A més, aquests monitors tàctils faciliten que s’agilitzin les tasques que es decideixen durant la reunió, ja que un equip de treball extern pot rebre instruccions des de la pròpia pantalla per començar a treballar. I com no, aquelles notes més rellevants que s’hagin pres durant la reunió podran gestionar instantàniament des de la pantalla interactiva o pissarra digital.

 

A més, moltes empreses s’estan preguntant com poden aprofitar i compartir els conceptes i la creativitat continguda en les seves reunions, ja siguin presencials (en una mateixa sala i amb una pantalla) o a distància. Gràcies a les pantalles, pissarres o monitors digitals com la Ricoh D6510 s’incentiva, més enllà de la distància, la col·laboració entre equips, de manera que també s’aconsegueixen construir millors idees de manera conjunta a través d’una mateixa reunió virtual.

 

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol saber com una pantalla digital o una pissarra interactiva pot ajudar en el seu dia a dia, contacti amb el Distribuïdor Oficial Ricoh, Ofigràfic, per conèixer com els progressos en tecnologia poden ajudar els seus RRHH.