Backup online per a empreses: eviti pèrdues d'informació | Ofigràfic

Backup online per a empreses: eviti pèrdues d’informació

Minimitzar els riscos a l’hora de treballar a la seva empresa és vital. Antigament realitzar còpies de seguretat dels arxius resultava, si més no, una gran inversió de temps, i tot i disposar d’aquestes còpies, la seva classificació i gestió resultava bastant laboriosa. Actualment la situació és molt diferent i, treballant en el núvol amb un sistema de backup online per a empreses, resulta molt més senzill realitzar aquesta tasca. Gràcies a les capacitats que brinda operar amb un servei cloud, podrà dur a terme la gestió de la informació a la seva empresa d’una forma més dinàmica i amb total seguretat.

Backup online per a empreses i pimes de Barcelona i Tarragona

Treballar en el núvol li aporta, entre altres beneficis, una major seguretat a l’hora de gestionar els seus arxius. Les còpies de seguretat al cloud li permeten una protecció de dades completa i fàcil de gestionar, sense necessitat d’invertir temps excessiu en aquesta tasca.

Gràcies al backup online per a empreses que des Ofigràfic realitzem a pimes de Barcelona i Tarragona podrà restaurar les dades de les últimes còpies realitzades, així com altres còpies de setmanes anteriors, aconseguint una major fiabilitat a l’hora de desenvolupar les diferents tasques de la seva empresa. Una altre gran avantatge de les esmentades còpies de seguretat és la possibilitat de realitzar també backups online de dispositius mòbils, permetent treballar de manera que sempre pugui recuperar la seva informació corporativa (contactes, correu electrònics, arxius, PDFs…).

Backup online per a pimes: més fàcil del que imagina

Treballar amb les còpies en el núvol resulta molt més senzill del que a priori pot semblar: no necessita d’una complexa configuració d’equips i dispositius. De fet, hi ha sistemes l’execució dels quals resulta senzilla i intuïtiva. A més, per prevenir qualsevol contratemps, a través dels serveis ITeasy d’Ofigràfic posarem a la seva disposició un interlocutor personalitzat per supervisar el correcte funcionament dels backup online a la seva empresa.