Com evitar grans costos d’impressió a la seva empresa? | Ofigràfic

Com evitar grans costos d’impressió a la seva empresa?

Sap quina és la despesa d’impressió que té la seva empresa? Creu que la despesa d’impressió de la seva organització és elevada? Quan es fan aquestes preguntes, sovint hi ha companyies que no saben exactament quins són els seus costos d’impressió, mentre que d’altres sí ho controlen i creuen que són elevats. Si la seva empresa es troba en aquesta situació, li expliquem com pot reduir els costos d’impressió mitjançant mètodes que permeten conèixer quin és l’ús que en fa l’empresa i el cost que li suposa.

El mètode principal és el Pay per page Analysis (PPPA), un estudi de costos d’impressió que li permet conèixer quant li costa cada impressió i com pot reduir aquest cost de manera global. I com s’aconsegueix disminuir aquesta despesa? Doncs primerament, es realitza un estudi de la situació actual de l’empresa i s’identifiquen els punts que pot millorar. Un cop es realitza aquesta anàlisi inicial, es fa una proposta de recursos destinats a la gestió documental per aconseguir la màxima productivitat en els equips i solucions necessàries.

El Pay per page Analysisis i, concretament, aquesta optimització de recursos li permetrà aconseguir un estalvi de temps als usuaris i departaments; A través de la implementació de solucions tecnològiques eficients, els usuaris que normalment gestionen els documents quedaran alliberats de tasques i temps, i podran ser més efectius amb la seva feina. D’altra banda, la proposta de solucions tecnològiques li aportarà un estalvi econòmic en despeses d’impressió i en la gestió de documents a la seva organització.

Així doncs, és possible evitar grans costos d’impressió a les companyies d’una forma senzilla i eficaç. Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i vol reduir les despeses d’impressió i gestió documental, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quins tipus de solucions tecnològiques són més adients per a la seva organització.