Com incrementar la sostenibilitat mediambiental a la teva empresa? | Ofigràfic

Com incrementar la sostenibilitat mediambiental a la teva empresa?

La preocupació pel medi ambient durant aquests últims anys s’ha incrementat considerablement, sobretot a nivell social; gran part de la societat actual hi està interessada i és favorable als productes sostenibles. D’altra banda, cada cop més companyies s’impliquen amb el medi ambient i aposten per diferents solucions com l’ús de productes energèticament eficients, que ajuden a la reducció de costos a través un millor aprofitament de l’energia i els recursos, i el desenvolupament d’alternatives als recursos naturals escassos que utilitzen. D’aquesta manera, també aconsegueixen estar en sintonia amb els seus clients, cada cop més conscienciats per la sostenibilitat.

També cal tenir en compte la dinàmica de treball dels empleats a l’hora de realitzar un projecte per augmentar la sostenibilitat mediambiental a l’empresa. Comptar amb sistemes d’impressió sostenibles és una opció per reduir l’impacte mediambiental; les impressores o multifuncionals que compten amb un mode eco contribueixen a l’estalvi energètic de l’empresa, ja que presenten ajustaments més eficients que permeten estalviar energèticament durant els períodes d’inactivitat de les impressores o multifuncionals. D’aquesta forma, és possible reduïr el consum energètic a l’oficina amb aquesta funcionalitat amb la que compten els sistemes d’impressió energèticament eficients.

Altres factors com la retirada de consumibles o d’equips són algunes altres mesures que contribueixen a l’increment de la sostenibilitat a la companyia. Alguns proveïdors, com per exemple Ofigràfic, gestionen la retirada dels consumibles esgotats i els equips de reprografia i ofimàtica a través d’un gestor homologat per reciclar-los. D’aquesta manera, permet a la companyia contribuir amb el medi ambient sense haver de preocupar-se de fer la gestió de reciclatge.

Si la seva empresa està a Tarragona o Barcelona, i està interessada en el reciclatge de consumibles o equips d’impressió o en el renting o compra d’una impressora amb mode eco per incrementar la seva sostenibilitat mediambiental, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quins tipus de solucions tecnològiques són més adients per a la seva empresa.