Sage 50 | Alana IT
comprar sage 50 contaplus facturaplus

Comprar Sage 50 és sinònim de comprar ContaPlus o FacturaPlus?

ContaPlus, FacturaPlus… els programes de gestió administrativa i comercial per excel·lència de les empreses espanyoles van arribar fa mesos a la fi de la seva vida, deixant un clar hereu: Sage 50. Amb això, la compra de Sage 50, el substitut natural de tots dos software, és l’alternativa més indicada per a aquells emprenedors, autònoms o empresaris que estan acostumats a treballar amb els programes de reconegut èxit.

Comprar Sage 50 aquí

I és que comprar Sage 50, el nou ContaPlus, FacturaPlus, és fer-se amb un programa informàtic de gestió del negoci altament evolucionat que incorpora les millors praxi de gestió empresarial, al costat de les noves tendències del management com la col·laboració en línia, la connectivitat, la mobilitat, el teletreball, etc. Tot això, pensat per a marcar un nou estàndard en el si de la gestió per a les empreses.

Comprar Sage 50: ContaPlus renovat, FacturaPlus a el dia

El programa informàtic Sage 50 ha estat dissenyat per cobrir empreses i sectors que han evolucionat amb el temps:

  • Comerços minoristes (botigues de moda, begudes i aliments, ferreteries, etc.)
  • Comerços majoristes (materials de construcció, maquinària, equips industrials, etc.)
  • Tallers de manteniment i reparació (tallers, electrodomèstics, etc.)
  • Despatxos de serveis professionals (gestories, agències de comunicació, advocats, fotògrafs, etc.)

Comprant Sage 50, aconseguiràs que les gestions habituals que feies anteriorment amb ContaPlus i FacturaPlus evolucionin també cap a un entorn renovat, posat a el dia i que incorpora útils de gestió, per configurar una solució senzilla, fiable, amb automatismes intel·ligents i funcionalitats ajustades a la teva mida d’empresa. L’administració, comptabilitat i gestió comercial de sempre seran ara amb la compra de Sage 50 treballs més intuïtius i integrats en una mateixa aplicació.

Oferta Sage 50: tarifes i preus