Comprar una PISSARRA DIGITAL: per què adquirir-la amb un especialista? | Ofigràfic
comprar pizarra digital

Comprar una PISSARRA DIGITAL: per què adquirir-la amb un especialista?

Comprar una pissarra digital interactiva (PDI) pot esdevenir una autèntica odissea si no es disposa dels coneixements tècnics per trobar el model que millor resposta doni a les nostres necessitats més específiques: tant si som una escola, un centre de formació adult, o empresa amb necessitats de projectar continguts i interactuar amb ells.

A Ofigràfic volem donar-li motius perquè no s’aventuri en una compra a cegues o sense testejar el producte i perquè prengui la millor decisió per a la seva organització. En aquest sentit, per què comptar amb assessorament expert en la compra de la seva pissarra digital? Per diverses raons:

 

> Anàlisi de necessitats i assessoria personalitzada

A Ofigràfic analitzarem la seva organització, els seus processos de treball, l’espai de què disposa i la forma del mateix per al càlcul de distàncies, per proposar-li la pissarra digital més adequada i que li permetrà treure òptim rendiment a les seves exposicions.

Rebre assessorament abans de comprar una pissarra digital interactiva >

 

> Múltiples models per a cada necessitat

Després d’una minuciosa anàlisi de les seves prioritats, a Ofigràfic li proposarem algunes alternatives de pissarres digitals interactives que compleixin amb els requisits tècnics pautats per un especialista.

Consulti els models més adequats abans de comprar la seva pissarra digital >

 

> Servei d’instal·lació i formació d’usuaris inclòs

No es conformi amb menys. L’experiència d’ús d’una pissarra digital millora exponencialment quan som capaços d’esprémer totes les seves possibilitats. Per això, a Ofigràfic ens encarreguem de la posada en marxa de l’equip i formem als seus usuaris en la seva praxi habitual.

Conegui en què consisteix el servei i si té cost >

 

> Opció de rènting de la seva pissarra digital

Amb Ofigràfic té la possibilitat de disposar de les pissarres digitals en unes òptimes condicions de rènting. Per una ajustada quantitat mensual podrà gaudir de qualsevol de les nostres pissarres interactives.

Llogar o comprar la pissarra digital; què el beneficia més? >

 

> Especialistes en centres educatius

Després de llarg temps i múltiples experiències en la implementació de projectes relacionats amb pissarres digitals, pantalles interactives, sistemes de videoconferència, etc. hem reunit les capacitats per assessorar amb precisió a centres d’ensenyament, com escoles, instituts, universitats…

Contacti’ns i li mostrarem les nostres últimes instal·lacions >