Digital Workplace: la revolució digital a l’oficina | Ofigràfic
digital workplace

Digital Workplace: la revolució digital a l’oficina

La transformació digital està cada vegada més present a les empreses i organitzacions, i en uns anys s’espera que la digitalització a les empreses s’expandeixi més fins a arribar a ser un factor imprescindible. Malgrat la direcció que està prenent la transformació digital, en l’actualitat segueix sent un concepte revolucionari per a moltes empreses i el Digital Workplace encara és un concepte totalment nou o en alguns casos desconegut. El desenvolupament de les noves tecnologies i la innovació tecnològica està creixent molt ràpidament, fet que contrasta amb la situació tecnològica de moltes organitzacions, que encara es troben en un entorn més endarrerit i fins i tot, obsolet.

Malgrat això, el Digital Workplace ha arribat per quedar-s’hi; tot i que la paraula digital significa canvi per a moltes oficines, el valor que pot aportar el Digital Workplace a nivell global és molt elevat. Adquirint noves formes de treballar, el Digital Workplace permet millorar l’eficiència dels processos i augmentar la productivitat global de l’empresa. A més, les solucions tecnològiques que contribueixen a la digitalització del lloc de treball també ajuden a millorar l’accés a la informació, permetent tenir tota la informació a l’abast quan i des d’on es vulgui, alhora que facilita la compartició de la informació d’una forma ràpida i segura. Parlem del Digital Workplace com un concepte que s’adapta a les necessitats tecnològiques de l’usuari, i una concepció totalment personalitzable a la mida de la situació de cada companyia. Així doncs, el Digital Workplace és un dels factors clau que necessita tota empresa per seguir creixent i desenvolupar-se en un entorn cada cop més digital, innovador i competitiu.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i està interessat a fer un pas cap a la transformació digital contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quins tipus de solucions tecnològiques són més adients per a la seva organització o companyia.