El futur a les escoles: el Digital Learning i la transformació digital de les aules | Ofigràfic
Digital Learning i la transformació digital de les aules

El futur a les escoles: el Digital Learning i la transformació digital de les aules

Amb la tornada a l’escola, es torna a encetar el debat sobre la transformació digital a les aules. Els més petits ja són nadius digitals, ja que el seu contacte amb les noves tecnologies és constant, i això incideix en què les dominin. Ara per ara, el fet que les escoles facin aquest salt definitiu cap a la transformació digital és un avantatge competitiu important pels centres educatius, ja que són els principals models per als estudiants, i això els aportarà una coneixença d’aquestes eines digitals.

El que ofereix el procés Digital Learning by Ofigràfic és el d’acompanyar l’escola en aquesta transformació digital, establint l’entorn digital als centres educatius. D’aquesta manera, posa en relació tres elements:

  1. Accés a la informació, és a dir, que totes les persones puguin accedir a la documentació de manera ràpida i ordenada.
  2. Un entorn col·laboratiu, perquè la informació pugui ser compartida entre totes les persones i espais diferents de forma segura, àgil i ràpida.
  3. I la comunicació a l’aula, que els alumnes i els docents tinguin totes les facilitats per participar i impartir les classes.

D’aquesta manera, amb aquestes eines digitals, s’apropa als alumnes un aprenentatge digital, així com un estalvi i una optimització de recursos, i sobretot treballar amb immediatesa i intercanvi d’informació en línia, punt clau en la societat actual.

Materials com les pissarres digitals interactives o les càmeres per a videoconferències a les aules són solucions que pot oferir Ofigràfic pels centres educatius aconseguint així un alt nivell d’interacció pels alumnes gràcies a l’entorn digital, millorant el rendiment a l’escola. El Digital Learning by Ofigràfic acostarà la solució que més s’adapta al seu centre educatiu, per fer el pas cap a un entorn digital a les aules.

Si el seu centre educatiu està a Barcelona o Tarragona i vol conèixer les solucions i els avantatges de la transformació digital amb el sistema Digital Learning by Ofigràfic, contacti amb Ofigràfic, Ricoh Tarragona-Barcelona. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran una proposta de modernització cap a la comunicació digital i l’entorn col·laboratiu sense cap mena de compromís, i de com el Digital Learning by Ofigrafic, pot ajudar-lo en el seu centre educatiu.