Ofigràfic, la teva empresa de software a Tarragona i Barcelona
empresa de software tarragona barcelona

Ofigràfic, la teva empresa de software a Tarragona i Barcelona

Oficines, despatxos, petits negocis i comerços, PIMES… i fins i tot indústries de diferents sectors, necessiten el suport d’empreses especialitzades en software i serveis d’informàtica que ofereixin una atenció parcial o integral 360 º. A Tarragona i Barcelona, ​​Ofigràfic és una empresa tecnològica i de serveis IT orientada també al desenvolupament de projectes de software per a empreses.

Una empresa de software per a projectes ERP, software a mida…

Entre les múltiples disciplines tecnològiques en què a Ofigràfic ens hem especialitzat, destaca la nostra completa cartera de serveis informàtics i de software, que comprèn especialment la consultoria, l’anàlisi detallada d’empreses i el disseny, desenvolupament i implementació de solucions de software per a empreses.

Independentment que la teva empresa necessiti una tecnologia de gestió estandarditzada i sense parametritzacions, o un desenvolupament de software a la mida del teu sector, empresa i/o necessitats específiques, a Ofigràfic ens encarreguem d’estudiar la solució de software empresarial més òptima per a la gestió del negoci.

Software Sage 50 o Sage 200 per a empreses a Tarragona i Barcelona…

…i implementacions remotes a nivell estatal

Com a tecnològica, partners de Sage, i com a empresa de software amb seus a Tarragona i Barcelona, ​​Ofigràfic implementem les solucions tecnològiques més adequades per al negoci in situ, o també a través de serveis remots que ens permeten acompanyar-te en el teu projecte de digitalització de la gestió de l’empresa a qualsevol punt d’Espanya.

Vols conèixer les solucions de gestió que una empresa de software com Ofigràfic pot oferir, i que t’ajudaran a la teva administració d’empresa? Descobreix-les aquí:

Més a www.alanait.com