Equip de videoconferència: la teva empresa a tot el món | Ofigràfic

Equip de videoconferència: la teva empresa a tot el món

La tecnologia d’avui dia facilita la vida de les persones i les empreses d’arreu del món. L’aparició d’Internet ha fet possible l’opció de connectar-nos en un mateix entorn i comunicar-nos amb altres punts del món per intercanviar informació quan, amb qui i des d’on vulguem. Per a les empreses això ha suposat un gran avenç tecnològic i una millora global.

Les companyies constantment necessiten establir relacions amb altres punts geogràfics i comunicar-se amb diferents agents, com empleats que treballen des d’un altre lloc, partners externs o proveïdors. Per fer-ho, sistemes com els equips de videoconferència, ajuden a establir aquesta comunicació oferint múltiples beneficis i possibilitats.

Sistemes com el Ricoh Unified System Advanced, ofereixen un servei de videoconferència amb tecnologia cloud a través d’una sala de reunions virtual des de la que es poden connectar tres o més persones alhora des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Aquests sistemes de videoconferència ofereixen una fàcil connectivitat, ja que permeten accedir-hi a través de qualsevol dispositiu (smartphone, PC, telèfon, tablet, etc.).

Un dels avantatges principals dels equips de videoconferència, és que són econòmics i no requereixen fer una gran inversió inicial. A més, permeten a l’empresa estalviar en temps i diners en desplaçaments per reunions; amb aquests sistemes de videoconferència pot realitzar reunions a distància, i comunicar-se simultàniament amb diferents persones que estiguin en una localització diferent. D’aquesta manera, podrà compartir informació amb partners o altres treballadors sense sortir del seu despatx.

Les seves altes prestacions fan de l’equip de videoconferència, una solució amb alts nivells de seguretat, ja que permeten compartir informació i materials de forma segura amb altres participants de la videoconferència gràcies a la tecnologia cloud. A més, ofereixen una perfecta comunicació, sense talls de connexió, i una gran qualitat de la imatge i so. Així doncs, permeten establir una comunicació fàcil i directa, com si els participants estiguéssin físicament a la mateixa sala.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i està interessada en els equips de videoconferència Ricoh, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quins tipus de sistemes de videoconferència són més adients per a la seva empresa.