Equips d'impressió Ricoh: seguretat anti ciber atacs | Ofigràfic
Equips d'impressió Ricoh: seguretat anti ciber atacs

Equips d’impressió Ricoh: seguretat anti ciber atacs

Després dels últims atacs de seguretat a nivell mundial, aquesta setmana a causa del virus Petya o Petrwap (altres afirmen que es tracta d’un virus totalment nou), i setmanes enrere amb l’atac del Ransomware Wannacry, moltes companyies es pregunten si compten amb la seguretat adequada per evitar que aquests ciber atacs afectin a les seves empreses.

Els equips d’impressió Ricoh compten amb la total seguretat per operar a l’oficina sense problemes i sense ser infectats per cap possible virus. Gràcies a les revisions constants de l’equip tècnic per assegurar que els equips d’impressió i dispositius estiguin protegits i comptin amb l’última actualització.

Moltes impressores multifuncionals Ricoh compten amb l’Smart Operation Panel, el panell d’aplicacions de l’equip d’impressió. El panell compta amb mesures de seguretat per protegir-se de qualsevol amenaça de seguretat, com la capacitat de l’administrador de poder limitar les funcions del navegador o la limitació d’accés intern a la unitat principal des del panell. A més, es tracta d’un sistema propi de Ricoh, així que no és possible que aquest sigui afectat per cap virus.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i està interessat en comptar amb impressores multifuncionals completament segures, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quins tipus solucions d’impressió són més adients per a la seva organització o companyia.