Espais col·laboratius a l'empresa: la fórmula per fomentar les relacions professionals d'èxit | Ofigràfic
Espacios colaborativos

Espais col·laboratius a l’empresa: la fórmula per fomentar les relacions professionals d’èxit

La col·laboració entre persones s’ha convertit en una fórmula d’èxit en centenars de disciplines, també en el món de l’empresa. El treball en equip és sens dubte una tendència en auge i que promet millors resultats als projectes que gestiona qualsevol empresa. Per això, a Ofigràfic avancem cap a la creació de llocs de treball més tecnificats que facilitin la col·laboració i el pensament col·lectiu entre persones, encara que entre aquestes persones hi hagi milers de quilòmetres de distància.

Equip motivat
Els espais de treball col·laboratius ajuden a la consecució d’objectius d’equip. Aquest esforç comú fomenta les relacions professionals, la motivació de les persones i la racionalització de la competitivitat entre professionals.

Millors idees
A més, el treball grupal i una òptima comunicació visual entre persones diferents entre si impulsa l’abordatge de projectes des de noves perspectives: sovint amb punts de vista que es complementen i ofereixen resultats finals millors i més creatius.

Major productivitat
Addicionalment, en els entorns d’alta col·laboració, les empreses aconsegueixen treure millor partit a les aptituds i actituds dels recursos humans: l’adopció de tecnologies que facilitin el contacte interprofessional, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, està íntimament relacionada amb una major eficiència i productivitat en el treball.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i està interessat en conèixer com crear espais col·laboratius a la seva empresa, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li aconsellaran sobre quines solucions (equips de videoconferència, pantalles, projectors, pissarres interactives…) són més adequades per a la seva organització.