Implementa la botiga virtual per a la teva empresa amb Prestashop | Ofigràfic
Implementa la tienda virtual para tu empresa con Prestashop

Implementa la botiga virtual per a la teva empresa amb Prestashop

Reorientar l’activitat comercial, implementar una botiga virtual a l’empresa. Aquest és un dels principals objectius que s’han marcat moltes companyies de el sector retail al territori. Molts negocis de Barcelona i Tarragona han vist en les botigues virtuals una fórmula per arribar a nous clients, ampliar l’oferta i oferir un servei que, sense necessitat de desplaçament, compleixi amb les seves necessitats i garanteixi la disponibilitat del seu catàleg de productes.

Després d’un canvi de paradigma que ha accelerat la tendència cap a les operacions digitals, les empreses compten amb la necessitat de donar resposta a l’increment de la demanda online. Atendre i adaptar-se als dinàmics hàbits de consum dels clients és un repte per a moltes companyies, les quals han d’assumir com una oportunitat davant un escenari que aposta més que mai per les noves tecnologies.

Aquest context summament digital s’ha fixat com un moment oportú per posar en marxa molts comerços electrònics. D’una manera ràpida i senzilla, Ofigràfic ajuda a implementar i a desenvolupar la botiga virtual per a empreses de Barcelona i Tarragona. I és que, els negocis han de comptar amb sistemes, com la plataforma Prestashop, que permetin comprar amb immediatesa en un entorn completament segur i estable.

Prestashop: la botiga virtual per a empreses líder

A Ofigràfic sabem l’important que és estar a el dia per a les empreses. Per això, com implementador de solucions de software -i també de hardware-, oferim la solució per a aquelles empreses que volen desenvolupar un negoci a Internet. Amb Prestashop, implementem la botiga virtual per a les empreses que vulguin traslladar les seves vendes al canal online.

Prestashop és la plataforma online líder especialitzada per a PIMES i negocis amb ganes de vendre digitalment: ràpida d’implementar, fàcil de gestionar, completament personalitzada i amb totes les prestacions per operar en línia de la mateixa manera que ho faria un negoci fora de línia. Gestionar les comandes, pagaments i enviaments és ara més senzill amb Prestashop, la botiga virtual ideal per a empreses de Barcelona i Tarragona. Ofigràfic t’ajudarà a treure el màxim partit al teu negoci aplicant aquestes noves tecnologies.

Botiga virtual i software ERP: tot en un

Amb Ofigràfic podràs disposar d’una solució integral que faciliti la gestió comercial i de comptabilitat de l’empresa, i a la vegada, el desenvolupament de la botiga virtual. Com a partners de les solucions de Sage -software ERP-, comptem amb un pack promocional que permetrà situar la teva empresa en un nivell avançat, tant online amb les vendes web, com offline a través de la teva botiga física.

Des d’Ofigràfic, implementem el pack oferint formació i suport en el dia a dia, per tal d’agilitar la gestió i el control total del negoci. Per només 58 €/mes empreses de Barcelona i Tarragona podran beneficiar-se del software ERP Sage 50c, senzill i intel·ligent, i de la presència i desenvolupament del negoci en l’entorn digital gràcies a la botiga virtual amb la plataforma Prestashop.