Impressores d'alta producció per a Arts Gràfiques | Ofigràfic
impresoras alta produccion

Impressores d’alta producció per a Arts Gràfiques

A l’entorn de la impressió d’alta producció o de les Arts Gràfiques, les impressores de producció s’estan tecnificant com mai abans. Tan és així que s’estan convertint en instruments d’impressió molt versàtils, amb capacitat per imprimir tintes blanques, brillants, 5 tintes, substrats, etc. És l’exemple d’alguns models digitals com les impressores de producció Ricoh que ofereix, instal·la i mantenen els tècnics de Ofigràfic: Ricoh Pro C5210S, Pro TMc7200sx, Pro 8220S o Pro C9110.

Entre elles, models com les impressores de producció digitals Ricoh de la sèrie 7000 aporten un alt rendiment d’impressió, alhora que ofereixen un conjunt de valors als professionals de l’àrea de production printing (o d’Arts Gràfiques): increment de la productivitat , alta qualitat d’impressió com en òfset, costos ajustats pel que fa a consums i manteniments … així com la incorporació d’una 5ª unitat d’imatge (Ricoh Pro C7100 / C7100X).

Conscients d’aquestes necessitats professionals, des Ofigràfic i en col·laboració amb Ricoh, oferim l’assessorament necessari per tal de definir les necessitats reals d’impressió d’alta producció per a la seva empresa. Per a això, posem a la seva disposició tota una gamma de solucions d’impressió de producció, ja sigui en paper continu (bobina) o en fulls tallades.

Impressores de producció de fulla tallada

La contínua evolució de les nostres solucions d’impressió d’alta producció ens permet comptar amb premses digitals de fulla tallada que ofereixen la millor manipulació del paper i una qualitat d’imatge superior, aconseguint uns resultats professionals a un preu assequible. El resultat: una major productivitat i rendibilitat, just el que les arts gràfiques necessiten en aquest entorn de treball altament competitiu.

Impressores de producció de bobina

Les impressores de paper continu que oferim compten amb els últims avenços, establint un nou referent de qualitat pel que fa a impressores de producció. Les nostres impressores de paper continu resulten perfectes per a múltiples aplicacions d’arts gràfiques, constituint una solució excepcional tant per als clients amb més experiència, com per als que s’acaben d’incorporar a les tecnologies de premsa digital.