Impressores i plòters de gran format: més enllà dels formats DinA4 i DinA3 | Ofigràfic
impresoras de gran formato

Impressores i plòters de gran format: més enllà dels formats DinA4 i DinA3

Hi ha desenes de factors que s’han de tenir en compte en el moment de decidir quina impressora volem per a la nostra empresa, ja sigui per l’ús que li donarem, o pel sector  empresarial en el qual treballem. En aquest darrer cas, des d’Ofigràfic, Distribuïdor Oficial de Ricoh i Corporate Partner de la firma a Tarragona i a Barcelona, presentem les impressores de gran format o plotters Ricoh. Aquestes màquines van destinades a les empreses (arts gràfiques, despatxos d’arquitectura…) que, per exemple, s’ocupen de la impressió de grans materials gràfics, publicitat de gran format, planells i similars.

Els plotters per a oficines tècniques i/o les impressores de gran format per a impremtes són aparells adients per aquells professionals que busquen realitzar treballs d’alta qualitat, de manera eficient i a un cost reduït. En aquest sentit, les mencionades impressores ofereixen una elevada velocitat d’impressió i una àmplia gamma de colors i acabats molt fidels a la realitat.

Per altra banda, a l’hora de comprar una impressora de gran format o plotter amb Ofigràfic, no només s’adquireix el perifèric, sinó també un servei d’instal·lació, manteniment i formació per als seus treballadors, a fi que tots puguin treure el màxim profit de l’eina. Ofigràfic, com a Distribuïdor Oficial de Ricoh a Tarragona i a Barcelona, disposa de diferents plotters per a oficines tècniques els quals s’adapten a les necessitats de la seva empresa. Contacti’ns i els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’informaran sobre les opcions de compra o de rènting de plotters a Tarragona o a Barcelona.