Impressores làser A3 color (i A4): les aliades de l'oficina | Ofigràfic
impresoras laser a3 color

Impressores làser A3 color (i A4): les aliades de l’oficina

Cada despatx professional, bufet, agència o estudi, oficina tècnica, notaria, etc. són espais, i per tant professions, de camí cap a la digitalització de les seves tasques, tot i que encara avui molts procediments requereixen d’impressió per a presentar projectes, propostes, documents legals, planells, etc. Per a això, les impressores làser A3 color, que també admeten mides de paper DinA4 i impressió a una sola tinta (negre), són les perfectes aliades per als treballs més habituals a l’oficina.

En parlar d’impressores làser A3 color, tal com indica el seu nom, hi ha un aspecte fonamental per garantir una alta qualitat d’impressió i màxim rigor segons el patró de color que desitgem: el làser. Aquesta peça és clau per garantir, no només una impressió àgil (menor temps d’escalfament de la màquina), sinó també aspectes crítics com un acabat precís i d’alta qualitat, a més d’una fiabilitat i durabilitat sense precedents.

Per això, a Ofigràfic, com Distribuïdor Ricoh a Barcelona i també a Tarragona, només confiem en Ricoh, líder mundial en desenvolupament i fabricació de làsers per a impressores A3 color i A4, amb milions d’unitats produïdes i testejades en múltiples escenaris professionals i condicions: diferents tipus de paper (acabats, rugositats…), diversos gramatges de paper, necessitats d’impressió contínua “non-stop”, impressió esporàdica però que necessita alta qualitat i màxima resolució/definició de la imatge “a la primera”, etc.

 

Impressores làser A3 color (i també DinA4) >

Conegui les principals màquines d’impressió Ricoh làser a color aquí.

 

Impressores làser A3 B/N (i també DinA4) >

Explori la gamma de dispositius d’impressió Ricoh làser blanc i negre aquí.

 

Des d’Ofigràfic us convidem a conèixer les funcionals impressores làser A3 de Ricoh, amb pràctics elements de treball per al seu dia a dia a l’oficina: alimentació automàtica de documents, safata multiusos, pantalla tàctil, connexions digitals diverses, lectors de targetes…