Impressores multifuncionals: operativitat total per a PIMES | Ofigràfic
Impresoras fotocopiadoras multifuncionales ricoh tarragona reus

Impressores multifuncionals: operativitat total per a PIMES

En moltes empreses l’ús d’eines com una impressora multifuncional és fonamental per a un dia a dia 100% funcional, així com l’ús d’altres perifèrics: escàners, fotocopiadores… Com bé sap, no totes les impressores són iguals, ni ofereixen les mateixes prestacions. L’ús habitual d’aquests equips implica un consum de consumibles, paper, etc., una despesa que acaba sent periòdica. Però, perquè adquirir una impressora multifunció per a la seva empresa?

Cada organització és diferent, i els usos que poden donar les empreses a aquests perifèrics poden ser també diversos. En el cas de les petites i mitjanes empreses (PIMES) amb necessitats d’impressió de documents, les impressores suposen una eina vital pel seu dia a dia i, per tant, un instrument indispensable pel seu funcionament. Les tecnologies que incorporen les impressores multifuncionals d’Ofigràfic no només aporten una major comoditat a l’hora de treballar amb documents, sinó que també vetllen per l’eficiència dels treballadors, aconseguint altes velocitats d’impressió amb un baix consum de consumibles.

S’imagina imprimir, fotocopiar, escanejar i enviar documents des d’un mateix dispositiu? Amb una moderna impressora multifuncional Ricoh, implementada per Ofigràfic, té a l’abast totes aquestes possibilitats. És el cas de la gamma d’impressores Aficio de Ricoh, les quals aporten una gran varietat de solucions com la impressió en xarxa. Tanmateix, poden incloure l’aplicació SOP (Smart Operation Panel), la qual procura i vetlla per la seguretat dels documents que passen pel perifèric, així com ofereix un tallafocs per evitar possibles atacs informàtics.

Si la seva PIME està a Barcelona, Vilafranca del Penedès, Tarragona o Reus, i vol conèixer les impressores multifuncionals Ricoh Aficio, que millor s’adapten a la seva petita i mitjana empresa, contacti amb Ofigràfic: Ricoh Tarragona-Barcelona. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran conèixer la impressora multifunció que millor s’adapta a les seves necessitats, oferint també un assessorament personalitzat després de realitzar la compra del perifèric.