Impressores per a empreses: quan saber escollir és vital | Ofigràfic
impresoras para empresas

Impressores per a empreses: quan saber escollir és vital

En algun moment se’ns haurà presentat o es presentarà la necessitat d’adquirir una impressora per a l’empresa o un equip multifuncional. Quan aquest moment arriba ens trobem amb un gran ventall d’ofertes i funcionalitats que poden arribar a fer-nos difícil escollir un equip. En molts casos, la decisió es basa en el preu. En una empresa però comprar un equip econòmic pot sortir-nos car a la llarga.

Actualment, en l’àmbit de l’empresa, els factors que hem de tenir en compte ja no són només a nivell econòmic. Hem de saber que les tradicionals impressores per a empreses, copiadores o multifuncionals han evolucionat per convertir-se en una eina essencial per ajudar a totes les empreses a augmentar la seva productivitat, facilitant l’intercanvi de coneixements i la col·laboració entre persones i equips a través de les múltiples tecnologies que incorporen.

 

Un equip multifunció ha de ser l’ajudant perfecte per a l’oficina intel·ligent, ja que ajudarà a simplificar i automatitzar els processos interns i permetrà a l’organització adoptar noves formes de treballar. La força laboral d’avui és cada vegada més mòbil, cada vegada més persones treballen a distància i s’estén l’ús dels smartphones i tauletes; és per això que els equips han d’adaptar-se també a un lloc de treball canviant.

La majoria de les impressores per a empreses multifunció modernes compten amb algun tipus d’interfície de pantalla tàctil, a través del qual es controla l’equip multifuncional. En el cas de Ricoh hem adoptat un dels sistemes operatius més populars convertint el nostre panell en una tauleta Android i l’hem anomenat SOP (Smart Operation Panel).

Aquest panell ens permet instal·lar aplicacions per fer més eficients les tasques quotidianes i permet personalitzar-la per adaptar-se a les necessitats de flux de treball específiques de la nostra organització. A més, ens permet interactuar amb el nostre dispositiu mòbil podent utilitzar les funcions d’impressió i escaneig emprant o desant documents als nostres repositoris al núvol.

 

S’ha de dir però que un equip amb totes aquestes funcionalitats no ens serveix de res si el nostre personal no l’usa adequadament. A Ofigràfic, s’ha pres consciència d’aquest nou escenari de canvi tecnològic i en les formes de treballar de les empreses i ens ofereix una oferta de valor basada en el servei, la consultoria i l’assessorament amb l’objectiu que puguem treure el màxim rendiment a la nostra impressora per a l’empresa multifuncional.

Aquesta oferta de valor inclou entre d’altres:

  • Formació personalitzada i presencial als usuaris de les funcions dels equips per a millorar la seva experiència d’ús.
  • Assessorament de com aprofitar al màxim les funcionalitats dels equips per a augmentar l’eficiència i productivitat.
  • Servei de suport a l’usuari online per resoldre qualsevol dubte de funcionament o configuració. Aquest servei incorpora la nova funcionalitat “Remote Support” del panell que permet al servei tècnic interactuar amb el panell del nostre equip.
  • Informació sobre noves funcionalitats o aplicacions que ens permetin augmentar l’eficiència dels nostres processos.

 

De fet, tota l’oferta de valor d’Ofigràfic, gira sobre un únic eix que és la màxima satisfacció del client.