Impressores per a l'oficina? Què mirar en buscar una multifuncional per a la pime | Ofigràfic
impresoras para oficina multifuncionales para pymes

Impressores per a l’oficina? Què mirar en buscar una multifuncional per a la pime

Necessitem una impressora nova per al despatx”. Si ha arribat fins Ofigràfic buscant una impressora per a l’oficina, està al lloc indicat. Però abans de seguir, caldria saber quin és el propòsit d’aquesta impressora… per què n’hi ha de tots els gustos i colors, per a tot tipus d’usos i de totes les mides.

A Ofigràfic ens encarreguem de la gestió de desenes de parcs tecnològics gràcies a l’àmplia experiència dels nostres assessors IT; per això, sabem que existeixen tantes impressores i multifuncionals com pimes o oficines. Depenent de la seva funció en la companyia, definirem quin tipus necessita vostè per a la seva oficina.

Per exemple: les impressores de tinta estan especialment dissenyades per a aquells espais en què no s’imprimeixen grans quantitats, així que si la seva empresa supera les 300 pàgines/mes és recomanable que estudiï la possibilitat d’una impressora LED o làser. En aquelles companyies en què hi ha diversos usuaris, es recomana l’ús d’una impressora de xarxa per a l’oficina, ja que la majoria inclouen un registre de còpies i usuaris i, a més, es poden fer servir des de diferents dispositius (ordinadors sobretaula, portàtils, tablets…).

Un altre aspecte a tenir en compte a l’hora de buscar una impressora o equip multifuncional per a la seva pime és la mida màxima de paper. En alguns casos potser necessita imprimir documents en DinA3 o en algun format de paper que no tingui estandarditzat (sobres, DinA5, targetes de visita, adhesius…). Haurà de considerar si la seva empresa té necessitats especials o pot fer servir els models més regulars.

Impressores per a l’oficina

El món de les impressores, i sobretot, el de les impressores per a oficines és ampli i variat. Hi ha múltiples variables a tenir en compte. Cadascuna d’elles pensada per ajustar-se a les necessitats de cada tipus de negoci o per adaptar-se a les seves necessitats més específiques: alimentador automàtic de documents (ADF), safata multiusos, connexions USB, lectors de targetes, resolució ajustable, pantalles tàctils, consums energètics…

Si el seu negoci està a Barcelona, Tarragona o rodalies i vol informació sobre quina impressora va millor per a la seva oficina, no ho dubti i contacti amb el nostre equip especialitzat en solucions IT; ells us informaran de les possibilitats i li proporcionaran un pla d’impressió especialment dissenyat per a vostè.