La sostenibilitat ambiental com a filosofia empresarial | Ofigràfic
Sostenibilitat-ambiental-com-a-filosofia-empresarial

La sostenibilitat ambiental com a filosofia empresarial

El medi ambient i la seva preservació segueix sent una de les preocupacions més latents en la societat actual. Cada vegada hi ha més empreses les quals activen diferents plans per vetllar per la sostenibilitat medi ambiental. Davant d’aquesta preocupació, Ofigràfic juntament amb Ricoh desenvolupen diferents plans per complir amb les expectatives i necessitats dels clients, convertint-se en promotors d’una gestió ambiental sostenible. Any rere any, tant Ofigràfic com Ricoh amplien la seva estratègia mediambiental per sensibilitzar i oferir avantatges en la matèria als clients.

D’aquesta manera, Ofigràfic ofereix diferents mètodes de reciclatge i reutilització de productes per donar una segona vida a consumibles o perifèrics, reaprofitant tot allò que es pot reciclar. Ofigràfic també proporciona serveis que vetllen per la mateixa finalitat. N’és un exemple la retirada de consumibles i equips per poder aprofitar-los i donar una segona vida a aquests productes, a través de la recollida i entrega a un gestor homologat de reciclatge de productes i perifèrics.

Per altra banda, molts dels productes que ofereixen Ofigràfic i Ricoh als seus clients són productes en línia amb la política mediambiental de la companyia. Ofereixen la possibilitat d’aportar un estalvi energètic als perifèrics per tal de reduir la despesa energètica, oferint la modalitat eco-mode. Aquest funcionament ofereix la possibilitat de reduir el consum i evitar despeses energètiques quan no s’utilitzen.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i vol conèixer tota la política mediambiental i com pot ajudar a la preservació del medi i la sostenibilitat des de la seva empresa amb els productes Ofigràfic, contacti’ns. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran conèixer les diferents solucions per al medi ambient que ofereixen els productes Ofigràfic/Ricoh, i de com poden ajudar-lo en la seva empresa.