Què és la transformació digital? | Ofigràfic

Què és la transformació digital?

Actualment vivim en un món globalitzat, on les noves tecnologies influeixen en la forma de comunicar-nos i interactuar, també en el nostre lloc de treball. Així, la transformació digital és una necessitat real que totes les empreses han d’afrontar per poder assolir els nous reptes que ens proposa el mercat.

Xifres clau

  • 31% de les empreses creuen que la tecnologia serà la peça clau per impulsar el canvi.
  • 49% de les noves idees sobre productes i serveis vindran de clients en línia, el 2020.
  • 50% de les vendes de retail estaran influenciades per l’ús de telèfons mòbils en 2017.

Però… Què és la Transformació Digital?

La transformació digital és el procés total de digitalització d’una empresa amb l’objectiu de millorar i potenciar el treball en equip, l’accés global a la informació, la comunicació efectiva, aconseguir una administració àgil i segura i, sobretot millorar la productivitat.

La transformació digital dels processos l’ajudarà a optimitzar el rendiment, facilitant l’accés a la informació i a disminuir els costos derivats de l’emmagatzematge i tractament del paper. D’altra banda, la transformació digital del seu model de negoci l’ajudarà a crear nous productes i serveis, processos de compra millorats que integraran el món físic amb el món online i operacions àgils que utilitzen informació del client i de terceres parts.

Veure més vídeos sobre Transformació Digital

Ofigràfic, al seu costat

Des d’Ofigràfic, oferim diferents eines que contribueixen al procés de digitalització de les empreses. Comptem amb un ventall de solucions que l’ajudaran a aconseguir millores considerables en la productivitat dels treballadors, gràcies per exemple, a un bon govern documental que també va acompanyat d’una reducció substancial dels costos.
A més, també el podem introduir en l’innovador Digital Workplace, un nou concepte que integra diferents programes i eines i que posa les innovacions més avançades a l’abast de la seva empresa.

Sabem que un canvi d’aquesta envergadura pot suposar un pas important per a la seva companyia, per aquesta raó, el nostre objectiu és minimitzar l’impacte d’aquesta nova implementació, suavitzant la seva adaptació per acabar aconseguint un benefici màxim.
Descobreix més sobre Transformació Digital en aquest web.