Llocs de treball per al futur: el Digital Workplace i els espais col·laboratius | Ofigràfic
Puestos de trabajo para el futuro: el Digital Workplace y los espacios colaborativos

Llocs de treball per al futur: el Digital Workplace i els espais col·laboratius

Les noves tecnologies han generat una transformació en el panorama de la comunicació: fent que qualsevol persona pugui estar treballant des de qualsevol punt del territori, així com han creat noves formes d’interacció entre els usuaris. La dinàmica actual dels espais de treball, així com la importància de ser cada vegada més competents en una societat més connectada, comporta que les empreses posin en el punt de mira la creació dels espais col·laboratius en línia. A Ofigràfic, Distribuïdor Oficial Ricoh, coneixem la importància de crear espais de treball. Per això, ajudem a les empreses a fer un salt cap al món digital, plantejant nous reptes per a les empreses i oferint llocs de treball més útils i connectats gràcies a la filosofia del Digital Workplace.

La creació dels espais col·laboratius comporta posar en comú una sèrie d’aplicacions i programes els quals faciliten a l’usuari treballar des de qualsevol indret o compartir a través de l’espai digital documents o informació rellevant amb altres companys. A Ofigràfic, Distribuïdor Oficial Ricoh, ajudem a les empreses a fer la transformació cap al món digital, aportant una major productivitat entre els treballadors.

La transformació cap al Digital Workplace comporta la sincronització d’arxius i aplicacions, l’adaptació a qualsevol mitjà i dispositiu, assegurar-ne la connectivitat, l’aportació d’un alt grau de mobilitat, la disminució de costos, el foment del treball i la cooperació d’equips. Un exemple d’eina útil per al Digital Workplace és el paquet d’Office 365, el qual permet la creació de documents al núvol, facilitant-ne la portabilitat. A més, contribueix a crear un mètode de treball més òptim tant online com offline i la sincronització de la informació. Això implica que posteriorment qualsevol usuari pugui accedir-hi i treballar amb una dinàmica totalment diferent dels processos de treball: aconseguint llocs de feina més autònoms, innovadors i de major qualitat.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i vol conèixer les solucions i els avantatges del Digital Workplace per a la seva empresa, contacti amb Ofigràfic, Ricoh Tarragona-Barcelona. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran una proposta d’evolució cap a la comunicació digital i l’entorn col·laboratiu i de com el treball en línia, pot ajudar-lo en la seva empresa.