Lloguer i rènting de fotocopiadores i impressores o compra d'equips? Quina és la millor opció? | Ofigràfic
1708-alquiler-renting-impresoras-fotocopiadoras-multifuncionales-tarragona-barcelona

Lloguer i rènting de fotocopiadores i impressores o compra d’equips? Quina és la millor opció?

Un cop més, el gran debat. Llogar impressores, fotocopiadores i multifuncionals a través d’una fórmula de lloguer, o comprar els equips d’impressió, còpia i escaneig? Una vegada més, depèn de l’ús que es vulgui donar a les eines i de les necessitats de cada empresa.

Per a moltes empreses de la nostra zona, Tarragona i Barcelona, el lloguer o el rènting d’impressores, fotocopiadores i multifuncionals s’està convertint en una molt bona opció; en un mercat cada vegada més complex i competitiu, moltes empreses busquen un model flexible de pagament, basat en l’ús i servei dels professionals, en lloc de la compra d’equips que requereixen una elevada inversió inicial. En Ofigràfic volem desvetllar els principals avantatges del lloguer o rènting d’impressores, fotocopiadores i multifuncionals davant del model d’adquisició de l’equip.

Entre elles, cal destacar la no inversió inicial per la compra d’equips, així com gaudir de deduccions fiscals per a l’empresa pel fet que l’equip és propietat de l’arrendatari. D’altra banda, amb el lloguer o el rènting d’una impressora, una fotocopiadora o una multifunció, l’empresa pot comptar amb un equip més prestacional, a la vegada que el llogater permet a l’arrendatari modernitzar els equips més sovint per tal de disposar de l’última tecnologia d’impressió, còpia i escaneig. En un model de compra, els equips pateixen una major depreciació econòmica i queden tècnicament obsolets.

En una fórmula de lloguer o rènting d’equips, el servei tècnic i el manteniment estan inclosos, i les reparacions i garanties sovint van a càrrec de l’empresa arrendadora de l’equip. En aquest sentit, en Ofigràfic volem ser el seu soci de lloguer de rènting d’impressores, fotocopiadores i multifuncionals a Tarragona o a Barcelona.

Així que si la seva empresa està interessada a conèixer els avantatges de fer un lloguer o un rènting d’impressores, fotocopiadores i multifuncionals a Barcelona o a Tarragona, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quin tipus de solució és la més adequada per a la seva organització.