Lloguer i/o rènting d'impressores, fotocopiadores.
renting impresoras fotocopiadoras ricoh

Lloguer i/o rènting d’impressores, fotocopiadores i multifuncionals Ricoh, una fórmula econòmica?

Un cop més l’etern dubte. Em surt més a compte comprar un equip d’impressió per a la meva empresa, o hauria d’optar per una fórmula de rènting per a impressores, fotocopiadores o multifuncionals? A Ofigràfic, com a distribuïdor oficial de Ricoh a Barcelona, ​​Tarragona i àrees adjacents ho tenim clar: l’opció de llogar la teva impressora, fotocopiadora o equip multifunció és sens dubte la que més avantatges ofereix a les empreses tant en el curt com en el llarg termini. T’expliquem el perquè.

Renting d’impressores amb tot inclòs: zero preocupacions

En primer lloc, deixa de preocupar-te per aquells aspectes de la tecnologia i la impressió que no són fonamentals per al desenvolupament de l’activitat del teu negoci i la satisfacció dels teus clients. Preocupa’t només de comptar amb una tecnologia líder com Ricoh, sempre disponible i a un preu de mercat competitiu. Un rènting d’equips d’impressió Ricoh, ja sigui el lloguer d’una impressora, fotocopiadora, multifuncional o diverses d’elles, és precisament la resposta als que busquen un servei amb tot inclòs:

• Una instal·lació professional i formació d’usuaris

• Competitives i còmodes quotes mensuals

• Accés a l’última tecnologia i funcions

• Servei tècnic oficial quan sigui necessari

• Revisions i consumibles de qualitat

I sense la necessitat de:

• Realitzar un desemborsament inicial d’equips d’impressió

• Estar pendent de l’operativa i dels consums de l’equip

• Controlar l’amortització o l’escalabilitat tecnològica de la impressora, fotocopiadora o multifuncional

L’última tecnologia: inclosa en el rènting de la teva impressora o fotocopiadora

Contractar una fórmula de rènting o lloguer d’impressores, copiadores o multifuncionals Ricoh implica comptar amb equips d’impressió amb les últimes tecnologies i funcionalitats totalment adaptables a les necessitats tecnològiques de la teva organització. Per això, podràs evolucionar el teu equip o canviar a una solució amb més prestacions si les teves necessitats també varien, amb total llibertat. Vols conèixer quins equips d’impressió Ricoh pots llogar amb Ofigràfic? Consulta les nostres ofertes.

Ofertes en rènting d’impressores i fotocopiadores Ricoh

Des de només 9€/mes pots aconseguir un rènting de la teva impressora Ricoh: un equip ideal per a autònoms, despatxos, comerços i petits negocis que busquen una solució d’impressió econòmica, fiable i que inclogui els serveis associats per no preocupar-se de res. Contacta’ns per més informació.