Manteniment informàtic a Barcelona i Tarragona | Alana IT
Manteniment informàtic barcelona tarragona

Manteniment informàtic a Barcelona i Tarragona per 65 € al mes!

La tecnologia segueix sent al 2021 un element imprescindible per a la gestió de les nostres empreses i PIMES. En línia a l’actual situació contextual (digitalització, teletreball, connectivitat, economia digital, etc.) les eines informàtiques viuen una tendència alcista en el si de moltes organitzacions en un clar camí cap a un procés de transformació digital. El manteniment informàtic per a les empreses de Barcelona i Tarragona ja s’està convertint en un més que necessari component de la dinàmica diària d’una empresa.

Fórmules de manteniment informàtic

Acostumats a que la tecnologia funcioni, avui les empreses més tecnificades, i per tant millor adaptades a el futur, han de tenir sota control tots els seus equipaments tecnològics i en un impol·lut estat funcional. Per això, uns bons serveis de manteniment informàtic a l’empresa són més que necessaris.

A Ofigràfic, després d’anys de dedicació a això, hem desenvolupat diversos plans de manteniment informàtic, remots o presencials i des només 65 € al mes, que asseguren l’operativitat integral i connectada dels equips i del software. Servidors, xarxa informàtica, ordinadors, equips d’impressió, dispositius en mobilitat, equips de col·laboració, així com tot el software associat a ells per a les feines habituals, estaran coberts per un pla professional per garantir la continuïtat de les teves activitats.

Coneix els plans de manteniment informàtic

Manteniment informàtic a les àrees de Barcelona i Tarragona

… i també en remot

Presteu servei presencial a la meva població? Sí. Si la teva empresa està ubicada a les províncies de Barcelona i Tarragona, Ofigràfic presta un servei integral de manteniment informàtic i suport IT presencial per a la teva empresa. De totes maneres, avui la tecnologia permet prestar serveis en remot i amb més immediatesa, sense necessitat de desplaçar-nos al teu centre de treball, de manera que l’abast dels nostres serveis de suport informàtic per a la teva empresa és molt més gran.

Aquestes són algunes de les poblacions a les que prestem serveis informàtics i manteniment tecnològic a Barcelona i Tarragona: Barcelona capital, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Sabadell, Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Mataró, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat , Sant Cugat de Vallès, Manresa, Rubí, el Prat de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, Granollers, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Mollet de Vallès, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca de Penedès, Igualada … Tarragona capital, Reus, el Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Calafell, Amposta, Vila-seca, Sant Carles de la Ràpita, Torredembarra…