Microsoft SharePoint per a l'empresa: impulsi el treball en equip | Ofigràfic
Microsoft SharePoint empresa

Microsoft SharePoint per a l’empresa: impulsi el treball en equip

Microsoft ha donat en el clau perquè les persones d’empreses i organitzacions administrin, comparteixin informació i col·laborin de forma àgil i segura. I és que amb Microsoft SharePoint Empresa s’aconsegueix impulsar el treball en equip i una col·laboració més intensa entre persones, departaments o àrees d’una mateixa organització.

Microsoft SharePoint Empresa, què necessita compartir?

Arxius, dades, recursos… Microsoft SharePoint Empresa ofereix un ús compartit senzill de documents i informacions i una col·laboració contínua entre empleats. Una fórmula que permet que la informació circuli més ràpidament i de manera segura en PCs, Macs o en dispositius mòbils, a través d’una simple connexió a internet.

A més, amb Microsoft SharePoint Empresa podrà interactuar amb els membres que formen part de la xarxa i informar d’allò que consideri rellevant mitjançant el portal habilitat per a això, per exemple, amb la compartició de recursos o de notícies. Tot això, a través d’un espai atractiu, pràctic i interactiu.

Funcions interessants de Microsoft SharePoint Empresa

Microsoft SharePoint Empresa ofereix múltiples fórmules intel·ligents per obtenir la informació d’empresa que cada usuari necessita. En aquest sentit, el sistema incorpora funcions per a l’administració de contingut enriquit per SharePoint. També, a través de la xarxa social interna per a empleats Yammer de Microsoft SharePoint, podrà crear i mantenir converses entre usuaris corporatius, a més de crear connexions que maximitzin l’intercanvi de coneixements entre empleats.