Avantatges competitius de disposar d'una multifunció Ricoh a la pime | Ofigràfic
impresora multifuncion ricoh

Avantatges competitius de disposar d’una multifunció Ricoh a la pime

Les empreses d’avui, siguin del sector que siguin, estan sens dubte cada vegada més professionalitzades i són més eficients que les de fa només una dècada. A més, aquestes pimes mouen una quantitat de documents i arxius: sovint digitals, i altres vegades, arxius que requereixen ser treballats en format físic: ja siguin còpies, impressions, escanejos per a la seva digitalització, etc.

Perquè la pime no quedi obsoleta i tregui el màxim rendiment a les noves eines tecnològiques que li permetran guanyar en agilitat i treballar de forma encara més eficient, una bona opció per equipar la seva empresa són les impressores multifunció Ricoh. Dispositius capaços d’exercir diferents activitats simultàniament, sense que això afecti el seu ritme.

Impressores multifunció Ricoh: àmplia gamma

Entre les multifunció Ricoh hi ha una gran varietat de models per escollir i que pot explorar en el nostre website www.alanait.com. Per exemple, la gama Aficio, la qual treballa amb diferents mides de documents, tant en b/n com a color, a més de proporcionar un conjunt d’avantatges per millorar el rendiment en la seva pime. Conegueu-les en la següent llista.

Impressores multifunció Ricoh: avantatges infinites

  • Centralitzi el treball en un equip: integri totes les funcions de còpia, escàner i impressió en un únic dispositiu.
  • Guanyi temps i comoditat: aquesta centralització li permetrà treballar més àgilment i tranquil·lament des del mateix lloc.
  • Màxim estalvi d’espai: no necessitarà múltiples llocs per a múltiples dispositius. Una multifunció Ricoh és una autèntic “tot en un”.
  • Còpia i impressió de qualitat: encara que es tracti d’equips diferents, integrats en un únic dispositiu, les impressores multifunció ofereixen alts nivells d’acabat.
  • Ús de gran facilitat: molts equips multifunció Ricoh incorporen la tecnologia SOP (Smart Operation Panell), una espècie de tablet amb una interfície de fàcil utilització per operar amb l’equip.
  • Ampli rang de funcions operatives: sense límits a l’hora de copiar, escanejar i imprimir. Definiu un flux de treball i la màquina l’executarà per vostè.
  • Preu ajustat i competitiu: les multifuncionals són més econòmiques que la compra d’equips independents. A més, en el cas de Ricoh, permeten oferir un cost per còpia/impressió molt ajustat.
  • Estalvi de costos: una multifunció Ricoh és un equip de molt baix consum, tant de consumibles com d’energia; ¡Aconsegueixi economitzar per partida doble!

Si vostè o la seva empresa estan interessats en comprar una impressora multifunció Ricoh, contacti amb Ofigràfic. Els nostres especialistes IT es posaran en contacte amb vostè i s’encarregaran d’assessorar-lo sobre l’equip més idoni per a la seva pime.