Multifuncionals Ricoh: color o blanc i negre? Mida A4 o A3? | Ofigràfic
multifuncionales ricoh

Multifuncionals Ricoh: color o blanc i negre? Mida A4 o A3?

Les opcions per disposar d’una impressora multifuncional Ricoh de color o blanc i negre, per a mesures de paper DinA4 o DinA3, sens dubte són moltes. De fet, un dels fabricants amb la més àmplia gamma d’equips, destinats a cobrir les més específiques necessitats d’impressió, és Ricoh. Per a això, la marca japonesa compta amb partners al voltant del món per fer arribar la seva tecnologia a les empreses. És el cas de Ofigràfic, Distribuïdor Oficial de Ricoh a Barcelona i a Tarragona, que treballa la gamma d’impressores multifuncionals Ricoh prestant serveis professionals relacionats a les mateixes: instal·lació, formació, assessorament, manteniment i serveis tècnics, etc. Conegui una innovadora i àmplia gamma d’impressores multifunció per a empreses, despatxos, oficines:

 

Multifuncionals Ricoh Color

Si les necessitats d’impressió en la seva empresa requereixen posar color als seus treballs, pot optar pels múltiples equips multifunció Ricoh com els que li presentem a continuació. Explori les infinites possibilitats que ofereixen per a la impressió de presentacions, gràfics de dades, dissenys, etc. tant en grandària DinA4 com DinA3. Opti, en qualsevol cas, per l’opció blanc i negre en l’equip si necessita una impressió o còpia més bàsica.

 

Impressores multifunció color, mida DinA4

Gamma multifuncionals Ricoh color A4 >

 

Impressores multifunció color, mida DinA3 (i DinA4)

Gamma multifuncionals Ricoh color A3 >

 

Multifuncionals Ricoh Blanc i Negre

Si d’altra banda, la seva empresa requereix una impressió més senzilla, d’alt volum, i que busqui un estalvi significatiu en costos d’impressió, la millor multifuncional per a vostè és una Ricoh blanc i negre, tant per a mesures de paper DinA4 com DinA3. Amb aquestes, pot imprimir, fotocopiar, etc. utilitzant un únic tòner, de color negre, (en comptes de 4 tintes, CMYK). Aquest fet simplifica tant la tecnologia de l’equip, com el manteniment, recanvis, etc. per a aquest.

 

Impressores multifunció blanc i negre, mida DinA4

Gamma multifuncionals Ricoh B/N A4 >

 

Impressores multifunció blanc i negre, mida DinA3 (i DinA4)

Gamma multifuncionals Ricoh B/N A3 >