En multifuncionals Ricoh... quina multifuncional Ricoh triar? | Ofigràfic
multifuncional ricoh multifuncionales

En multifuncionals Ricoh… quina multifuncional Ricoh triar?

Al mercat de les impressores multifuncionals Ricoh, triar la més adequada per la teva empresa, oficina o despatx ja no només està en trobar l’equip que millors i més adequades prestacions ofereixi. La marca líder i que més àmplies garanties aporta ja la coneixes, Ricoh; però avui el debat està també en encertar quin partner de Ricoh ens donarà un servei integral sobre la multifuncional Ricoh triada.

Multifuncionals Ricoh per a empreses

A Ofigràfic, com Corporate Partner de Ricoh a Barcelona i Tarragona (màxima distinció) mantenim una íntima col·laboració amb la firma japonesa amb l’objectiu de prestar a la seva empresa un servei complet i d’alt nivell, que compleixi les seves expectatives professionals i que ofereixi un suport tècnic àgil i econòmicament assumible per als seus equips multifuncionals Ricoh.

I és que amb més d’una dotzena de furgonetes i vehicles constantment en moviment per Barcelona i Tarragona, a Ofigràfic estem més a prop seu del que imagina, i preparats per donar assistència i suport tècnic al seu multifuncional Ricoh. Disposa d’una impressora multifunció i no està satisfet/a amb el servei que rep? Potser busca una oferta més competitiva a l’actual? Contacti’ns i un dels nostres tècnics l’assistirà en un temps rècord.

Quina multifuncional Ricoh comprar o llogar

Les opcions per aconseguir una impressora multifuncional Ricoh són moltes, sens dubte. El convidem a conèixer les actuals top vendes en els següents enllaços perquè pugui comparar les seves capacitats i prestacions: mida de paper admès, freqüència i necessitats d’ús, capacitat d’impressió per minut, opcions de connectivitat en el núvol, amb o sense panell tàctil tipus smartphone, etc.

Veure multifuncionals Ricoh Color (A3 i A4)

Veure multifuncionals Ricoh B/N (A3 i A4)

En qualsevol cas, des Ofigràfic us recomanem assessorar-vos prèviament a través d’un partner certificat de Ricoh, qui calcularà les seves necessitats de còpia, escaneig i impressió i l’aconsellarà sobre la multifuncional Ricoh més adequada per a la seva organització. A més, aquest s’encarregarà de la seva instal·lació, formació d’usuaris, manteniment, serveis tècnics, etc.