Noves aplicacions per a la personalització de la impressió | Ofigràfic

Noves aplicacions per a la personalització de la impressió

Ricoh ofereix solucions d’impressió personalitzades, gràcies al seu nou Smart Operation Panell. Per tant, cada impressora miltifuncion disposa d’un ampli nombre d’apps que proporcionen a l’usuari una experiència més intuïtiva i personalitzada a l’hora de realitzar impressions, escanejos o enviament per correu electrònic de documentació.

Mitjançant aquestes apps s’aconsegueix, a més, racionalitzar aspectes del treball tan importants com els fluxos o l’optimització de dispositius i permeten l’ocupació de forma senzilla per part de l’usuari de funcions avançades, com configurar carpetes, quan cal escanejar documents a una ubicació determinada , i el canvi entre dispositius.

Entre les aplicacions ja implementades en el Smart Operation Panel, que ajuden a la personalització de la impressió, es troben:

Patró de desbloqueig. Molt útil a l’hora d’identificar l’usuari i que funciona com les pantalles de desbloqueig d’alguns dels smartphones més populars del mercat. Amb el seu ús, s’elimina la necessitat d’emprar lectors de documents identificatius personals, així com haver de realitzar l’inici es sessió de forma manual en cada ús, ja que s’accedeix de forma ràpida al perfil.

Auxiliar d’escaneig a carpeta. És un assistent que facilita la configuració de carpetes a l’usuari, cada vegada que aquest vulgui fer un escaneig i exportar el document a una carpeta concreta. Per a això, l’app implementa una senzilla guia que mostra en pantalla, pas a pas, les indicacions per crear la carpeta de destinació a la qual han d’exportar els documents escanejats.

Còpia Targeta ID. Mitjançant la qual es pot realitzar, de la manera més senzilla, la còpia en paper de qualsevol targeta d’identificació.

Ajudant de conferències. Gràcies a ell és possible crear, de la forma més senzilla, la documentació per a realitzar conferències i exposicions i ajustar tant la seva mida com el format i, fins i tot, l’orientació del material imprès.