Outsourcing IT per a empreses | Alana IT
outsourcing informatica IT empresas

Outsourcing IT per a empreses: una fórmula cada cop més demandada?

Com sabeu, la tecnologia i la digitalització són ingredients cada cop més rellevants per a l’evolució de les nostres empreses. Elements de vegades descuidats, ja sigui per falta de temps o per les seves complexitats intrínseques. Per això, moltes PIMES opten per fórmules d’Outsourcing IT que posin en mans professionals la seva evolució i el manteniment tecnològics.

A través d’aquesta fórmula, les empreses, sigui quin sigui el seu sector o l’activitat, aconsegueixen optimitzar la gestió d’un o diversos departaments i, fins i tot, de la totalitat de les àrees de l’organització i els seus projectes. I el millor, minimitzant costos i riscos. Interessant, oi?

Doncs precisament això és del que us volem parlar avui: dels plans i opcions d’externalització IT que existeixen per a empreses com la teva, i que fan de la tecnologia un agradable company de viatge en la teva evolució empresarial.

Plans d’outsourcing IT, una solució integral a la mida de cada empresa

Pensar que un pla d’outsourcing IT és fora de l’abast de la teva empresa és el primer error. Precisament la mida d’una empresa, els canvis al mercat i la necessitat d’afrontar nous reptes per part de les organitzacions, ens ha portat Ofigràfic a idear plans que s’ajusten a les necessitats de cada negoci (per petit que sigui), com una solució resilient per a les empreses. Des de serveis que responen a una consultoria tecnològica a serveis que se cenyeixen al suport IT i al manteniment informàtic.

Pels petits negocis o professionals independents hem creat el pla EASYGO. Per a empreses que necessiten un assessorament i servei més continuats tenim la fórmula EASYPLAY. I, per a aquelles organitzacions que necessiten serveis avançats de outsourcing IT, comptem amb EASYON. Com pots veure, diferents opcions adaptables a les particularitats de cada organització. Quina és la teva?

Avantatges de l’externalització IT per a empreses

Són moltes les ocasions que ens trobem que, per desconeixement, les empreses es queden tecnològicament enrere en el temps. Un veritable desavantatge davant d’altres organitzacions que han sabut aprofitar l’oportunitat i veure l’externalització IT com una bona opció que els permet concentrar-se en el negoci mentre l’operativa tecnològica està en mans d’especialistes.

Per què no provar doncs, les fórmules d’outsourcing IT i els seus múltiples avantatges?

  • Racionalització de costos
  • Optimització de recursos
  • Acompanyament professional, expert i especialitzat
  • Resposta àgil
  • Major seguretat i control
  • Tecnologia sempre al dia
  • Competitivitat en el procés de transformació digital
  • Augment de l’eficiència i la concentració en el negoci

Davant d’aquesta informació, com abordes el repte tecnològic de la teva empresa el 2022? A Ofigràfic volem ajudar-te a definir-ho.