Pantalla digital: quina interactiva necessito? | Ofigràfic
pantalla digital interactiva

Pantalla digital: quina interactiva necessito?

Pantalla digital, pantalla interactiva, monitor per a reunions… hi ha moltes accepcions per identificar les pantalles digitals que, des d’un temps cap aquí, moltes empreses han implementat en els seus despatxos o oficines per agilitzar les seves reunions a través de videotrucades, evitar desplaçaments i, com no, estalviar en costos.

Avui volem parlar-vos de la pantalla digital, o d’aquelles pantalles, més òptimes per al teu negoci. Pantalles digitals interactives amb les que moltes organitzacions ja no només estan operant amb assiduïtat, sinó que a més “rendibilitzen” el temps dedicat durant la reunió. Com? Retenint i aprofitant, a través de la pantalla digital instal·lada, tot el coneixement i idees generades en les sessions de treball; i, conseqüentment, derivant aquesta informació de valor als destinataris més apropiats, juntament amb instruccions clares d’actuació. I tot, des de la pantalla digital interactiva.

Pantalla digital interactiva Traulux

Hi ha centenars de referències al mercat de pantalles digitals, però volem fixar-nos en models que ofereixen una relació qualitat-prestacions-preu de les millors del mercat. Es tracta de la pantalla digital Traulux TLM, en 65 i 75 polzades, ambdues, amb grans capacitats de connectivitat.

Les noves Traulux de la sèrie TLM incorporen Android encastat i Windows opcional. Amb una pantalla digital 4K, compatible amb Windows / MAC OS / Android / iOS / ChormeBook, podràs treballar i realitzar transmissions amb dispositius simultanis en pantalla. A més, gaudiràs de la millor qualitat d’imatge, amb el panell LED de LG incorporat amb vidre antireflectant de gran robustesa.

Oferta per la seva pantalla digital

Si la seva empresa desitja incorporar l’esmentat dispositiu interactiu a la seva sala de reunions, aprofiti les actuals ofertes de rènting d’Ofigràfic, des de 28 € al mes, per aconseguir la pantalla digital Traulux a un preu sense competència. Una implementació que inclou tots els serveis associats a la pantalla:

  • Instal·lació professional en l’espai de treball
  • Formació d’usuaris a diferents nivells
  • Servei tècnic i manteniment

Sol·licitar la pantalla digital