Pantalles interactives i projectors per a empreses i pimes | Ofigràfic

Pantalles interactives i projectors per a empreses i pimes

Les pantalles interactives per a empreses i els projectors professionals per a pimes van consolidar la seva posició dominant en el si de moltes organitzacions durant 2018, pels avantatges i facilitats que aporten en la comunicació visual entre persones en l’àmbit empresarial.

2019 sembla donar continuïtat a l’esmentada tendència, ja que aquests dispositius, que a Ofigràfic implementem de manera professional en despatxos, oficines, bufets, etc. a Barcelona i Tarragona, estan vivint un autèntic boom.

La seva adaptació als actuals i nous models de treball i als llocs de treball del futur els converteixen, per exemple en el cas de les pantalles interactives per a pimes, en una eina que redueix la necessitat de desplaçaments i, per tant, contribueix a l’estalvi i a una millor sostenibilitat mediambiental.

Per la seva banda, els més recents projectors professionals per a empreses fan d’una presentació de negoci una experiència única. Una potent llum brillant, una arrencada gairebé immediata, el seu baix consum energètic o una alta definició de la imatge projectada són només algunes de les característiques que aporten els nous dispositius.

En aquest sentit, a Ofigràfic ens hem especialitzat en transformar els buits o sovint inutilitzats espais d’algunes empreses en autèntics entorns de treball col·laboratiu i de comunicació audiovisual. Per això, no només habilitem tècnicament sales, despatxos o similars, sinó que a més realitzem estudis de les necessitats de comunicació de les organitzacions per assessorar-les en la millor solució per a cada cas.

Vegi algunes de les solucions i ofertes que tenim:

Pantalles interactives per a pimes de Barcelona i Tarragona

Consulteu aquí algunes de les ofertes i promocions que tenim disponibles >>

Projectors per a empreses de Barcelona i Tarragona

Consulti aquí els models i tipus de projectors més actuals >>