Per què apostar pel renting d’impressores a la teva empresa? | Ofigràfic

Per què apostar pel renting d’impressores a la teva empresa?

El renting o lloguer d’impressores i multifuncionals és una opció financera que compta amb grans beneficis per a empreses que volen estalviar-se una elevada inversió inicial amb la compra de béns d’oficina. Davant l’entorn empresarial actual, en què cada cop hi ha més preferència per models de pagament més flexibles, el renting és la millor opció. El lloguer o renting permet obtenir impressores o multifuncionals sempre d’última tecnologia i amb totes les funcionalitats d’impressió, amb les condicions que més s’ajustin a les necessitats econòmiques i tècniques de cada empresa. Així doncs, mentre estalvies costos i et despreocupes de l’aspecte financer, augmentes la teva productivitat permetent-te planificar millor les despeses d’oficina.

També permet evitar els costos extra. El renting d’impressores permet estalviar-te el cost que suposaria reparar una impressora en cas d’espatllar-se ja que pots comptar amb un servei de manteniment de l’equip. De la mateixa manera, també t’oblides del cost que suposa renovar el tòner. Per tant, el renting o lloguer d’impressores i multifuncionals es converteix en un cost fixe més de l’empresa, de manera que facilita la feina, estalvia costos alhora que et despreocupes del manteniment de l’equip.

Des d’Ofigràfic oferim l’opció de renting o lloguer d’impressores i multifuncionals tant a Tarragona com a Barcelona, on podràs gaudir tant de l’ús de l’equip com d’altres aspectes com el manteniment tècnic, instal·lació i configuració, suport tècnic, subministrament de consumibles… i sense l’obligació de la compra posterior de l’equip. Contacta amb Ofigràfic i l’equip d’Assessors IT es posarà a la teva disposició per fer una proposta de renting adaptada a les teves necessitats.