Projectors, pissarres digitals i pantalles interactives: les claus d’una bona presentació | Ofigràfic
comprar pizarra digital pantalla interactiva pyme empresa

Projectors, pissarres digitals i pantalles interactives: les claus d’una bona presentació

Avui en dia, la celeritat amb la que ocorren la majoria d’esdeveniments ens ha acostumat a donar especial importància a allò més visual i estètic. Per això, confiem en les primeres impressions, en aquells aspectes que ens fan sentir bé i que ens donen sensació de professionalitat i saber fer.

 

És aquí on pren importància una bona presentació a l’hora de mostrar els nostres productes i/o serveis. De fet, no és el mateix fer una exposició en una sala fosca, amb taules, cadires i un espai poc cuidat que fer-ho en una sala condicionada i amb material especialment pensat per això. Aquí és on el servei personalitzat d’Ofigràfic per a l’equipament de sales de presentacions pot ser especialment útil. Projectors, pissarres digitals o pantalles interactives… Cada una d’aquestes eines té uns beneficis únics, tot i que totes aporten clars avantatges a les presentacions corporatives de les empreses. Així doncs… quin sistema escollir?

 

D’una banda, les pantalles interactives funcionen bé en sales on es comparteix informació i s’aporten idees. Són idònies en sales petites o mitjanes, amb una distància d’entre 1 i 5 metres. En els casos en què no es necessitin accions interactives també es pot optar per projectors de curta distància o projectors de sobretaula. Els projectors convencionals i les pissarres digitals, en canvi, estan enfocats a grans grups i sales àmplies.

 

I doncs, quines són les necessitats de la seva empresa? Cada cas és únic i excepcional però a Ofigràfic ens encarreguem d’estudiar-lo i proposar-li la solució (ja sigui amb un projector, una pissarra digital o una pantalla interactiva) que millor s’adeqüi als seus requeriments.

 

Si la seva empresa està a la província de Barcelona o Tarragona i vol informació sobre pantalles interactives, pissarres digitals i/o projectors, no ho dubti i posi’s en contacte amb Ofigràfic. El nostre equip d’assessors IT es posarà en contacte amb vostè. També pot consultar el calculador de distàncies de projector Ricoh per saber quina solució necessita la seva empresa.