Protegeix la informació del teu negoci | Alana IT
Protegeix la informació del teu negoci

Protegeix la informació del teu negoci: controla les metadades i arxius ocults

El teu dia a dia genera grans quantitats d’informació: arxius, documents, fitxers… al cap i a la fi, elements digitals en la seva major part, i en diferents formats o de diferents aspectes en funció del teu treball: documents Word, PowerPoint, PDF, imatges, vídeos, arxius de so, etc. A més, les actuals dinàmiques de treball i tecnologies faciliten la compartició d’aquesta informació: enviaments per e-mail, plataformes cloud, programes de missatgeria instantània…

Això és el que veiem… i el que no veiem? Efectivament com imaginaràs, els arxius digitals contenen més informació de la que ens mostren. Són les metadades i dades ocultes que formen part del mateix document. Atributs que aporten més informació sobre cada arxiu o que estan “adherits” al mateix per algun motiu. Aquestes dades són susceptibles de contenir informació privada del negoci que hem de protegir per evitar fugues d’informació sensible i confidencial.

Per això, a Ofigràfic et presentem la solució MetaClean, un software especialment concebut perquè puguis prevenir que certes informacions privades circulin sense el teu control i sense el teu consentiment. Una eina tecnològica que podem implementar en qualsevol de les activitats del teu negoci en les que generes dades privades, ocultes o metadades. Per això, analitzarem les teves dinàmiques habituals i les del teu equip, amb quin tipus d’informació treballes, i com aquesta informació circula pels canals que utilitzes. Amb MetaClean podrem assegurar la privacitat dels teus continguts siguin de l’origen que siguin o estiguin on estiguin: servidors de correu, correus com Outlook o Gmail, paquets ofimàtics com Microsoft Office, servidors web i servidors de fitxers, etc.

T’interessa aquesta solució tecnològica? Els nostres assessors IT poden ajudar-te a implementar aquesta eina per a la seguretat de la informació de negoci. Contacta’ns i assegura’t de:

• Prevenir la fuga d’informació

• Evitar ocasionar danys morals o legals

• Tallar de soca-rel possibles atacs de phishing

• Eliminar dades ocultes i informació confidencial dels documents

• Complir amb les normatives relatives a protecció de dades