Renting d’impressores: l’opció més rendible per a les empreses? | Ofigràfic
renting impressores

Renting d’impressores: l’opció més rendible per a les empreses?

Un dels assumptes que acostuma a preocupar a les empreses a l’hora d’adquirir un equip d’impressió és el cost que suposarà la seva compra, el manteniment, el cost de les impressions… És important que abans d’adquirir una o diverses impressores per a l’oficina, sapiguem quines opcions hi ha. En aquest cas, existeixen diferents formes d’adquirir-les, i n’hi ha que permeten alliberar-nos d’una part dels costos que suposa tot això.

En aquest sentit, el renting o lloguer d’impressores i multifuncionals és la millor opció per a les empreses ja que els pot aportar una gran llista de beneficis. En primer lloc, es tracta d’una alternativa que ajuda a estalviar costos a l’hora d’obtenir un equip d’impressió a l’oficina. Gràcies al renting o lloguer de multifuncionals, ens estalviem fer una gran inversió inicial, i permet dosificar la inversió en quotes mensuals, trimestrals, etc.

D’altra banda, el fet de comptar amb un renting o lloguer d’impressores o multifuncionals suposa tenir equips d’impressió amb l’última tecnologia i amb un ampli nombre de funcionalitats i opcions, totalment adaptables a les necessitats tècnològiques de cada empresa. Un altre aspecte a tenir en compte és que sempre es comptarà amb multifuncionals totalment equipades i amb la garantia que sempre estaran funcionant: comptar amb el lloguer de les impressores multifuncionals suposa tenir un equip 100% fiable gràcies als serveis que sovint inclou el contracte de renting: la instal·lació i configuració dels equips, el manteniment tècnic, revisions, subministrament de consumibles, entre altres.

A més, hi ha moltes empreses de renting de multifuncionals que al acabar el contracte de lloguer, permeten a la companyia decidir què fer amb la impressora o multifuncional. En aquest sentit, aquesta decideix si vol comprar l’equip d’impressió, renovar el renting amb un equip diferent o si vol mantenir les mateixes condicions i equips de lloguer.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i està interessat en el renting o lloguer d’impressores o multifuncionals, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quins tipus de renting és més adient per a la seva organització o companyia.