Quins beneficis ofereix el renting, o pagament per ús, d'impressores? | Ofigràfic
renting alquiler impresoras pago por uso copia

Quins beneficis ofereix el renting, o pagament per ús, d’impressores?

Ja fa anys, en els entorns empresarials i econòmics, es valorava la possessió d’equipaments d’última tecnologia, tot i que no tothom podia fer front als costos d’aquests. Centenars d’empreses sentien la necessitat d'”estar actualitzats” adquirint les impressores d’últim model, els faxos més nous o els projectors més potents del moment… que en pocs anys quedaven desactualitzats.

 

El canvi de paradigma en el món dels negocis ens ha permès optimitzar els recursos i, gràcies al renting d’impressores, o pagament per ús, d’Ofigràfic les empreses poden adquirir equips d’última generació (impressores, multifuncionals, fotocopiadores, etc.) sense haver de realitzar grans inversions ni gastar una fortuna en recanvis o consumibles. El lloguer de multifuncionals, o el seu pagament per ús, és la forma més rendible de tenir els millors equips.

 

Ja sigui una petita, mitjana o gran empresa a Ofigràfic sabem que comprar equips de qualitat és una gran inversió, però, amb el nostre sistema de lloguer (o rènting d’impressores), eliminem aquesta primera gran inversió perquè disposi sempre dels millors i últims models, sempre a punt, amb la instal·lació, el manteniment i els consumibles sempre inclosos en una còmoda mensualitat. A més, amb el renting d’impressores amb una fórmula de pagament per ús, no tindrà per què comprar l’equip un cop finalitzat el contracte de lloguer, simplement pot canviar-lo per un de nou i actualitzar el seu parc tecnològic.

 

Si és una empresa que busca oportunitats com l’explicada, Ofigràfic és el seu partner en renting o lloguer d’impressores, multifuncionals i fotocopiadores de les províncies de Barcelona i Tarragona. Sol·liciti’ns una cotització, el nostre equip d’assessors IT es posarà ràpidament en contacte per fer-li una proposta de rènting que s’ajusti a les seves necessitats, tant tècniques com econòmiques.