Reunions d'empresa memorables i productives amb el teu projector | Ofigràfic

Reunions d’empresa memorables i productives amb el teu projector

 

Com diria Steve Jobs, “pensa en gran i actua en petit”. Aquesta és una màxima que sens dubte podem aplicar al potencial que ofereix un projector multimèdia de distància ultracurta, com el model Ricoh PJ WX4141. Aquest tipus de projector et permet actuar de pressa en entorns reduïts i amb l’avantatge de la mobilitat. La sala principal de reunions està ocupada? Utilitza l’oficina per fer la teva. T’agradaria comentar immediatament aquests esquemes amb el client? Munta la presentació en el seu propi despatx durant la visita comercial. Gràcies a les possibilitats sense fils, disposaràs d’una eina útil i versàtil a tot arreu.

En les petites reunions del dia a dia correm el risc de perdre el focus o tractar temes de manera superficial. Amb una mínima planificació a les presentacions de diapositives t’assegures l’atenció, enforteixes el discurs i millores la retenció de dades.

El context de proximitat que generes a usar aquest tipus de projector multimèdia també suposa una gran oportunitat per amenitzar les reunions d’empresa. La teva proximitat amb el projector i la capacitat d’interacció amb els elements projectats i la teva audiència et permet aportar matisos i establir un diàleg que difícilment sol donar-se en reunions de gran format. Si busques la interactivitat i el debat, aquest tipus de projector et resultarà especialment útil.

Has pensat en les enormes possibilitats de treballar a temps real connectant el projector multimèdia al teu portàtil mentre comentes amb els teus companys diverses possibilitats i canvis? Ja es tracti de modificar un balanç, valorar els canvis de color en un logotip o decidir quina és la millor imatge per al nou producte, tot serà més fàcil de visualitzar i consensuar.

Descobreix al detall les característiques dels projectors multimèdia de distància ultracurta Ricoh per decidir el que millor s’adapti a les teves necessitats.