Ricoh adquireix DocuWare en un pas ferm cap a la digitalització del lloc de treball | Ofigràfic
ricoh docuware digital workplace

Ricoh adquireix DocuWare en un pas ferm cap a la digitalització del lloc de treball

Ricoh ha anunciat l’adquisició de DocuWare, el proveïdor líder de software de gestió de la informació en el núvol. Amb aquesta compra Ricoh podrà oferir, a través dels seus partners com Ofigràfic, una solució completa per a la digitalització del lloc de treball.

Amb un software molt evolucionat per a l’automatització de fluxos de treball i gestió documental en el núvol, Ricoh i DocuWare oferiran, davant “la necessitat de les empreses de digitalitzar els seus negocis i entorns laborals” segons paraules de David Mills (vicepresident corporatiu sènior de Ricoh Company Ltd), “maximitzar el valor dels seus documents i contingut empresarial que ajudi a impulsar el seu creixement”.

Davant les actuals demandes de digitalització de les organitzacions a nivell mundial, Ricoh ha apostat per l’adquisició de DocuWare per potenciar concretament els llocs de treball digitals. “DocuWare agilitza els processos de negoci, ajuda a reduir l’error humà i permet l’accés ràpid i còmode a la informació per part de tots els empleats impulsant el treball en equip” assegura Mills.

DocuWare, que ja està integrat a la nova sèrie d’impressores multifuncionals intel·ligents “Ricoh IM C” (mitjançant la plataforma Ricoh Smart Integration), ofereix una fórmula senzilla per digitalitzar documents i iniciar fluxos de treball a l’empresa. Aquest fet, millora l’eficiència del negoci i permet a cada persona de l’organització centrar-se en tasques de més valor afegit.

Com a dada curiosa, a Espanya Ricoh és el primer integrador de DocuWare amb més de 300 implantacions. Pel que fa a DocuWare, amb seu a Alemanya i als Estats Units, compta amb més de 12.000 clients, en més de 90 països, gestionats a través d’una xarxa de 600 socis com Ofigràfic. L’aposta futura de Ricoh serà seguir donant suport als partners com a fórmula d’expansió i invertir en desenvolupament de productes.