Ricoh Pro C7100, la impressora digital d'alta producció amb 5 tintes | Ofigràfic
ricoh C7100 C7100X

Ricoh Pro C7100, la impressora digital d’alta producció amb 5 tintes

Les impressores digitals d’alta producció a color, com la nova Ricoh Pro C7100 (i Pro C7100X), ofereixen un alt rendiment en les tasques d’impressió, de la mateixa manera que aporten un conjunt de valors afegits als professionals de l’àrea de production printing. A més de l’increment de la productivitat de les empreses professionals d’impressió, aquesta sèrie aconsegueix una alta qualitat d’impressió (tipus offset) amb costos ajustats.

Més enllà de les esmentades avantatges d’aquestes impressores digitals d’alta producció, la Ricoh Pro C7100 / C7100X incorpora una 5a unitat d’imatge (a més de CMYK), sistema que permet imprimir en transparent (tòner transparent) o en blanc opac (tòner blanc). Aquesta aplicació permet aconseguir impactants impressions en formats i acabats molt diversos: ja siguin invitacions, informes, catàlegs, postals, correu comercial, targetes d’empresa, pòsters, embalatges, adhesius, etc.

El 5è color està representant una revolució en l’entorn de la impressió digital d’alta producció a color, ja que ofereix uns efectes visuals com mai abans. I tot això, combinat amb una alta compatibilitat amb diferents tipus de papers (fins a 360 gr / m2), un funcionament senzill i un disseny compacte. Addicionalment, la Ricoh Pro C7100 (i la Pro C7100X) permeten una impressió professional sobre texturitzats, així com l’ús de substrats magnètics i metàl·lics.

Si la seva empresa està en les àrees de Barcelona, Tarragona… i està interessat/da en conèixer les possibilitats que ofereixen les impressores digitals d’alta producció, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors es posaran en contacte amb vostè i li aconsellaran sobre quin tipus de solució és la més adequada per a la seva organització.