Sage 200 Advanced | Alana IT
sage 200 advanced erp

Sage 200 Advanced: no canviïs, connecta amb un ERP que s’adapta a tu

Gestionar un empresa requereix agilitat, intel·ligència de negoci i avui, més que mai, capacitat de connexió a l’entorn. Sage 200 Advanced Edition ERP és la nova generació d’un dels software de gestió de més èxit entre les PIMES, Sage 200. Un ERP 100% integrat al teu negoci, i encara més simplificat, perquè puguis utilitzar-lo de forma senzilla i intuïtivament.

Sage 200 Advanced: tot el que necessites

Assistent intel·ligent, quadres de comandament interactius, automatització de processos, navegació àgil i directa, alertes, recomanacions contextuals, mobilitat… Sage 200 Advanced inclou totes les eines de treball per convertir-se en un aliat més de la teva organització. L’ERP s’adapta a la teva forma de treballar, perquè tu segueixis concentrat/da en fer créixer el teu negoci.

https://www.youtube.com/watch?v=vFxoVTwDYl0

Connecta’t al creixement

Estar connectat és sinònim de creixement i oportunitats. L’ERP Sage 200 Advanced presenta, en tot el seu abast funcional, una estratègia global que permet comunicar-se fàcil i àgilment amb el mercat i accedir als avantatges de l’era de la connectivitat. I és que estar connectat amb l’entorn de clients, proveïdors, etc. ofereix un avantatge competitiu enfront d’altres empreses, al mateix temps que simplifica les gestions més habituals amb aquests.

A més, amb Sage 200 Advanced el teu creixement no està renyit amb la dimensió de la solució ERP. La modularitat i escalabilitat del sistema et permet créixer al teu ritme, adaptant-se a les teves necessitats de gestió del negoci a mesura que la teva organització es desenvolupi. Una adaptació que, com no podia ser d’una altra manera, s’integra fàcilment amb les solucions de l’Office 365 entre d’altres, així com gràcies a la seva plataforma API, et permetrà connectar-te a altres solucions compatibles de tercers. Preparat/da per a millorar la teva solució ERP?

Alisio: la novetat 

Anticipació i intel·ligència proactiva des del mateix ERP. Sage 200 Advanced ERP compta amb un assistent personal que t’ajudarà a optimitzar i a automatitzar processos habituals. El sistema s’avançarà i et proposarà actuacions dirigides a millorar les teves gestions i processos. A més, el sistema et notificarà, segons les teves preferències, sobre tasques, avisos, recordatoris, etc.

Tot sobre Sage 200 Advanced, amb Ofigràfic

Vols saber més sobre l’ERP? A Ofigràfic t’ajudarem a aprofundir en tots els seus aspectes, així com podem preparar-te una demo de producte perquè coneguis tots els avantatges de Sage 200 Advanced.