Sage 50c: el software de gestió per a PIMES, oficines i despatxos | Ofigràfic
Sage 50c el software de gestión para PYMES y empresas

Sage 50c: el software de gestió per a PIMES, oficines i despatxos

Facturació, cobraments, comandes, pressupostos, inventari, etc. Imagines tenir la teva empresa sota control en tot moment? La revolució en moltes companyies ha arribat amb Sage 50c, el software per a PIMES que integra gestió comercial i comptabilitat. Gràcies a aquest programa informàtic podràs administrar les àrees de la teva organització.

Sage 50c, el software per a PIMES i empreses, ha estat dissenyat per cobrir tots els sectors: comerç minorista (botigues de moda, begudes i aliments, ferreteries, etc.), comerç majorista (materials de construcció, maquinària, equips industrials, etc.), manteniment i reparació (tallers, electrodomèstics, etc.), així com serveis professionals (agències de comunicació, fotògrafs, etc.). Independentment al que et dediquis, les tasques d’administració ja no seran una tasca àrdua.

Amb Sage 50c obtindràs una solució senzilla, fiable, amb automatismes intel·ligents i funcionalitats de col·laboració online, que s’ajusta a la teva mida i necessitats. L’objectiu? La simplicitat. Aquest software innovador per a PIMES i empreses facilita que la comptabilitat i la gestió comercial siguin treballs intuïtius i es trobin integrats sota una mateixa aplicació.

La gestió de la teva empresa al dia amb Sage 50c

Cada vegada més, les empreses viuen sota la pressió de clients, proveïdors i treballadors que requereixen respostes àgils per part de l’empresa. Avui dia, satisfer aquesta necessitat és possible d’una manera fàcil i ràpida gràcies al programa Sage 50c per a PIMES i la seva integració total amb Office 365 que ofereix potents recursos com el correu electrònic corporatiu, emmagatzematge al núvol i eines de comunicació.

Es tracta d’una plataforma connectada i 100% adaptada a les actuals formes de treballar. Mitjançant el software ERP Sage 50c per a PIMES i empreses, podràs accedir a la informació de la teva organització des de qualsevol lloc i en qualsevol moment: la teva oficina on i quan tu la necessitis. Són múltiples els avantatges que presenta aquest producte per facilitar i agilitzar el dia a dia de les PIMES, atès que a través d’aquest sistema podràs: programar informes, eliminar tasques de gestió administrativa, controlar el cash-flow, gestionar la facturació, comandes i pressupostos, presentar les declaracions d’impostos (IVA i IRPF), etc.

Saber-ne més >

Sage 50c, el software ERP per a PIMES, en promoció: per 45 € al mes

Ara, amb Ofigràfic, la consultora tecnològica especialista en PIMES i partner de Sage, podràs beneficiar-te del software ERP per a PIMES i empreses Sage 50c per només 45 €/mes. A més, rebràs un 50% de descompte en el servei de consultoria i implementació. Sol·licita ja el teu software de gestió empresarial i recorda que amb Ofigràfic rebràs tot el suport que necessites per treure el màxim partit a la teva jornada i al procés de transformació digital de la teva empresa.

Sol·licitar oferta >