Serveis informàtics i tecnològics per a empreses | Alana IT
Serveis informàtics i tecnològics per a empreses

Serveis informàtics i tecnològics per a empreses: quins necessites?

“Sé que m’he de digitalitzar, apostar per la tecnologia a la meva empresa, he fet alguns passos al respecte, però no sé exactament què necessito ara, o com he de seguir…”. Recurrentment a Ofigràfic ens arriben consultes, sinó iguals, semblants a aquesta, de directius a la recerca de serveis informàtics i/o tecnològics per a empreses.

Però amb dubtes associats als propis serveis, ja sigui per desconeixement en detall de la tecnologia que ja disposen, per tenir massa alternatives i/o propostes sobre com prosseguir en el procés de digitalització, o per desconèixer les oportunitats que ofereixen les TI per a la gran majoria d’organitzacions.

Davant d’aquesta perspectiva, més que determinar un servei informàtic o tecnològic concret o un altre, és recomanable elaborar un estudi o auditoria pràctica que desemboqui en un Pla de Digitalització concret: que impliqui els RRHH i usuaris de l’empresa i que inclogui eines tecnològiques, inversions, implementació gradual en el temps, i la capacitat d’evolució de les TI.

Serveis d’informàtica i tecnologia per a la teva empresa

No per això, deixarem d’esmentar alguns dels principals serveis tecnològics i informàtics per a empreses que desenvolupem des d’Ofigràfic i que es poden contractar mitjançant un servei d’outsourcing per gestionar tota la tecnologia de l’empresa.

Consultoria tecnològica

– Un servei orientat a analitzar, diagnosticar i realitzar una proposta d’implementació de solucions tecnològiques per a la teva empresa des duna perspectiva 360º i evolutiva.

Saber-ne més

Implementació de solucions tecnològiques

– Un servei professional que s’ha de concretar en la implementació d’un projecte tecnològic, que pot incloure tant solucions de software com de hardware.

Saber-ne més >>

Manteniment informàtic, suport IT, serveis tècnics…

– Es tracta del suport ideal per a una tecnologia en forma i en bon estat de salut, i inclou des del manteniment tècnic d’aplicacions, xarxes, servidors, equips, sistemes de comunicacions, etc.

Saber-ne més

Implementació de xarxes, equips, configuracions…

– El disseny i la posada en marxa dels sistemes tecnològics a l’empresa (des de la xarxa fins als equips), o la sincronització amb tecnologies prèvies, és una peça clau per garantir la seguretat i l’escalabilitat del sistema en conjunt.

Saber-ne més

Seguretat de dades, còpies…

– Capítol a banda mereix esmentar l’entorn de seguretat amb què s’ha de protegir la tecnologia implementada: ja sigui amb còpies, antivirus, tallafocs…

Saber-ne més

Tot això i molt més a www.alanait.com