Serveis IT i seguretat de la informació: indissociables | Ofigràfic
gestio serveis IT ITIL

Serveis IT i seguretat de la informació: indissociables

Sovint, no n’hi ha prou amb millorar les tecnologies de l’empresa. Millorem tècnicament tot allò que disposem, millorem els procediments de treball amb eines informàtiques i de gestió, millorem incorporant equipaments d’avantguarda que optimitzen la nostra productivitat… Però implementem tots els productes i serveis IT amb total seguretat? Ho fem amb les millors praxis existents?

Amb l’afany de millorar tot el què fem, a Ofigràfic hem incorporat la certificació ITIL (IT Infrastructure Library) en la formació dels nostres tècnics, amb l’objectiu de millorar la gestió i implementació dels serveis IT de forma eficient, eficaç, fiable, i sobretot, segura. La biblioteca d’infraestructura de les tecnologies d’informació (ITIL) és una de les poques entitats establertes dins del camp de l’administració de seguretat IT (ITSM) i constitueix el marc de referència de major acceptació, reunint les millors i les més segures pràctiques per a la gestió de serveis IT.

Aquest marc de referència defineix clarament com s’ha d’aplicar la gestió dels serveis IT en una organització, fet que està estretament alineat amb l’ISO 20000. Amb la certificació ITIL dels nostres tècnics, el primer beneficiat en són els clients, ja que poden obtenir beneficis en la gestió dels seus serveis IT com: major productivitat, major satisfacció, un millor i més eficient servei, major retorn sobre la inversió (ROI) en TI i la identificació d’àrees “problemes” i les seves solucions.