Solucions d’impressió Ofigràfic: equips més eficients | Ofigràfic

Solucions d’impressió Ofigràfic: equips més eficients

Moltes empreses compten amb equips com impressores o multifuncionals, que proporcionen un servei imprescindible a l’oficina, ja que els usuaris els utilitzen en el seu dia a dia. En aquests casos és primordial que els sistemes d’impressió proporcionin un servei impecable i eficient, i no donin problemes als usuaris. Per aquesta raó, i per evitar possibles incidències, comptar amb un servei de manteniment és l’opció més adequada per a una empresa o organització.

Com ho fem a Ofigràfic? Els nostres tècnics apliquen un sistema proactiu de revisions preventives amb l’objectiu que els usuaris notin el mínim nombre d’incidències. A través del servei de manteniment, es duen a terme un conjunt d’accions proactives en el moment que s’efectua un avís. D’aquesta manera, no només es soluciona la incidència específica sinó que es realitza una anàlisi general per certificar que tots els demés punts de l’equip continuen en bon estat.

La finalitat del servei de manteniment d’Ofigràfic és que les empreses no hagin de preocupar-se per cap problema o incidència que puguin donar els sistemes d’impressió, i ho fem a través d’equips auto-suficients. A Ofigràfic disposem d’un software de gestió remota que permet monitoritzar les so·licituds de tòner, notificacions d’incidències, etc., de manera que l’usuari no ha d’estar pendent de sol·licitar consumibles en cas que s’esgotin o informar sobre un problema. El mateix sistema s’ocupa de realitzar aquestes notificacions a Ofigràfic per tal que els tècnics s’encarreguin de tot.

Així doncs, a Ofigràfic treballem per proporcionar el servei més eficient i òptim per tal de satisfer les necessitats tecnològiques de les empreses sense que aquestes s’hagin de preocupar de res. Si estàs interessat en comptar amb equips d’impressió i un servei de manteniment per a la teva empresa, contacta amb Ofigràfic i els nostres assessors IT es posaran en contacte amb tu per ajudar-te.