“SOP G2” by Ricoh: impressores, copiadores i escàners amb la millor accessibilitat | Ofigràfic
ricoh-sop-g2-impressores-copiadores-escaners-accessibilitat01

“SOP G2” by Ricoh: impressores, copiadores i escàners amb la millor accessibilitat

Ricoh ha estrenat el nou software Smart Operation Panel (SOP) G2 d’alta accessibilitat per a persones amb discapacitats visuals totals o parcials. Amb una interfície més intuïtiva i amb tecnologia TalkBack, la nova tecnologia aconsegueix que l’usuari pugui desenvolupar tasques d’impressió, escaneig, còpia i d’enviament de fax sense problemes. Amb el nou software SOP G2, els usuaris amb discapacitat podran fer un ús eficient de les seves impressores i de les multifuncionals. Tot i així, encara no està disponible en alguns models concrets d’impressores i multifuncionals Ricoh.

El nou software aporta:

  • Pantalles amb una distribució d’icones més simple i homogènia que en facilita la lectura, i botons grans i de forts contrasts de color.
  • Tal com passa amb els smartphones, la tecnologia TalkBack narra a l’usuari les accions que s’estan realitzant en el perifèric, permetent a l’usuari fer-ne un ús autònom.

La tecnologia de l’Smart Operation Panel G2 és també un software capaç de funcionar en línia i connectar-se a internet, integrant i aportant més utilitats a la impressora gràcies a la relació amb altres aplicacions. A més, el nou software SOP G2 ha estat guardonat en els premis Good Design Award 2017 que premia les solucions que faciliten el dia a dia de les persones que pateixen alguna discapacitat.

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol saber com els avenços en software de Ricoh ajuden al dia a dia dels seus treballadors, contacti amb el Distribuïdor Oficial Ricoh Barcelona o Tarragona, Ofigràfic, per conèixer com els progressos en tecnologia poden ajudar als seus empleats.