Tecnologia educativa: eines per digitalitzar aules, escoles, col·legis, instituts... | Ofigràfic
Tecnologia-educativa-digitalizacion-aulas

Tecnologia educativa: eines per digitalitzar aules, escoles, col·legis, instituts…

L’ensenyament a través de tecnologies digitals, o mitjançant l’ús habitual d’aquestes, és cada vegada més important en les aules dels centres educatius, tant públics com privats (escoles, col·legis, instituts, centres de formació, universitats …). Tant és així que la tecnologia educativa que permet digitalitzar l’entorn formatiu és una cosa de la qual un centre no pot prescindir avui dia.

A Ofigràfic, empresa líder en la implementació d’eines tecnològiques per a les aules a Tarragona i Barcelona, hem desenvolupat el concepte Digital Learning: un ampli ventall de serveis i possibilitats perquè fins a l’aparell tecnològic més senzill pugui representar una notable millora en el seu centre educatiu. Incorporar tablets, pantalles interactives, pissarres o projectors a l’aula suposa molts avantatges per als alumnes, cert, però podem anar molt més enllà quan aconseguim que cada professor i/o part de l’equip administratiu pugui accedir, compartir, gestionar, etc. documentació d’interès en el moment precís.

En aquest sentit, a Ofigràfic oferim la possibilitat de crear entorns col·laboratius globals que permetin digitalitzar integralment les aules dels centres de formació. Tot això, caracteritzat per la rapidesa i eficàcia a l’hora de fer circular la informació entre els usuaris de l’entorn. A Ofigràfic podem acompanyar-lo en la digitalització del seu centre a través de serveis professionals de consultoria, anàlisi, diagnòstic, implementació d’eines i manteniment perquè els seus alumnes aprenguin en un entorn 100% digital.

Si el seu centre educatiu és a Barcelona o Tarragona i vol conèixer les solucions i els avantatges de la transformació digital amb el sistema Digital Learning by Ofigràfic, contacti amb Ofigràfic, Ricoh Tarragona-Barcelona. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran una proposta de modernització cap a la comunicació digital i l’entorn col·laboratiu sense cap tipus de compromís, i de com el Digital Learning by Ofigrafic, pot ajudar-lo en el seu centre educatiu.