Umango Convert: un complement per a la teva impressora Ricoh | Ofigràfic
impresora-ricoh-barcelona-tarragona-umango-convert

Umango Convert: un complement per a la teva impressora Ricoh

Avui parlarem d’una solució molt fàcil d’utilitzar i a la vegada molt potent. Estem parlant d’Umango Convert, una solució per a la conversió digital de fitxers per a impressores Ricoh i d’altres. Quan tenim un document per digitalitzar, estem acostumats a passar-lo per l’escàner de l’equip multifuncional Ricoh i a obtenir un fitxer en format PDF com a imatge o TIFF. Segur que més d’una vegada ens ha passat pel cap que seria bo poder obtenir, en comptes d’un PDF-imatge, un PDF amb capacitat de cerca de paraules, fet que en facilitaria l’arxivat i la cerca del mateix gràcies a l’opció de cerca per contingut dels programes lectors de PDF.

 

És més, segur que algun cop hem tingut algun document en paper que ens ha de servir d’exemple per a la redacció d’un contracte, o projecte, o alguna taula impresa, i hem pensat que seria fantàstic poder escanejar-lo i que el document es convertís a format Word per editar-lo directament o bé que la taula es convertís a format Excel per a poder-la integrar en els nostres càlculs. Doncs la solució que ens permet fer aquestes funcions que més d’una vegada hem pensat que seria bo de tenir es diu Umango Convert.

 

L’aplicació ens permet, des de la nostra impressora Ricoh, enviar un document a una carpeta, és capaç de veure les subcarpetes existents, convertir els arxius PDF o TIFF que trobi, i deixar els fitxers convertits al format desitjat en una ubicació nova o existent usant el mateix nombre d’arxius i l’estructura de carpetes de forma totalment transparents per a l’usuari. A més, enlloc d’una carpeta podem emprar una adreça de correu electrònic.

 

Per exemple, podem tenir l’adreça converteixWORD@domini.com i fer que Umango converteixi un PDF adjunt que li enviem a aquesta adreça i que en torni a la nostra adreça el mateix document convertit a Word. Aquestes funcionalitats entre d’altres d’Umango Convert , ens permeten obtenir diferents beneficis que milloraran la nostra productivitat diària, a través de la nostra impressora Ricoh, i entre els que podem destacar:

  • Millor eficiència en l’arxivat i cerca de documents al passar OCR i obtenir PDF amb capacitat de cerca per contingut.
  • Estalvi de temps en la redacció de textos al poder convertir documents en paper o en PDF a format Word, a través d’una impressora Ricoh.
  • Minimització d’errors de càlcul en la transcripció de taules al poder convertir una taula en paper a format Excel.